Головна Новини Спорт футбол Удар чи подача: Мудрик прокоментував свій перший гол на Стемфорд Брідж
commentss НОВИНИ Всі новини

Удар чи подача: Мудрик прокоментував свій перший гол на Стемфорд Брідж

Михайло Мудрик відіграв 65 хвилин у матчі з Арсеналом та взяв участь у двох голах своєї команди

23 жовтня 2023, 13:50
Поділіться публікацією:

Українець Михайло Мудрик відзначився красивим голом в зустрічі “Челсі” та “Арсеналом”, закинувши м’яч за комірець голкіпера. Сам гравець “синіх” дав коментар с приводу того чи цілеспрямовано він бив по воротах. Про це повідомляє офіційний сайт футбольного клубу “Челсі”. 

Удар чи подача: Мудрик прокоментував свій перший гол на Стемфорд Брідж

Михайло Мудрик святкує свій гол. Фото фейсбук-сторінка ФК "Челсі"

У суботу в Англійській Прем’єр-лізі відбувся центральний матч туру між “Челсі” та “Арсеналом”, який закінчився бойовою нічиєю 2:2. Михайло Мудрик відіграв 65 хвилин у тій зустрічі та взяв безпосередню участь у двох забитих м’ячах своєї команди. Спочатку українець відгукнувся на подачу с флангу та пробив головою. М’яч влучив у руку гравця “канонірів”, після чого суддя поставив пенальті, який реалізував Коул Палмер. А на 48 хвилині Михайло отримавши м’яч на фланзі, лівою ногою красиво закинув його за спину голкіпера “Арсеналу”.  

Це було щось посередині, між навісом і ударом. Перед грою наш тренер воротарів сказав мені дивитися на їх воротаря, тому що іноді він намагається прочитати момент та може загубити ворота, а я можу цим скористатися та перекинути його. Тож це було те, що я знав і тримав у своїй голові. Я вибрав щось середнє між навісом і ударом, і це було правильне рішення – пояснює Мудрик.

Цей гол став для українського вінгера першим на домашній арені “синіх” “Стемфорд Брідж”. Він поділився своїми емоціями та враженнями від цього прекрасного моменту.

Було чудово поділитися цим моментом з нашими вболівальниками, особливо проти “Арсеналу”. Це був особливий момент, я дуже ціную їхню підтримку. Для мене дуже багато значить забити на “Стемфорд Брідж”, особливо тому, що я можу розділити цей момент з ними. Мені сподобалось це відчуття, і я хочу, щоб таких моментів було більше і більше, – сказав гравець.

“Коментарі” також писали, що донецький “Шахтар” розірвав контракт із футболістом команди U-19, півзахисником Олександром Роспутьком. Раніше стало відомо, що футболіст не повернувся до України разом із командою після матчу Юнацької ліги УЄФА.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини