Головна Новини Спорт футбол УАФ пропонує вибрати найкращий гол в історії збірної України: серед них два автори Андрії та один Сергій
commentss НОВИНИ Всі новини

УАФ пропонує вибрати найкращий гол в історії збірної України: серед них два автори Андрії та один Сергій

У списку ТОП-3 значаться Андрій Шевченко, Андрій Ярмоленко та Сергій Ребров

9 грудня 2021, 20:50
Поділіться публікацією:

Українська асоціація футболу з нагоди ювілею організації запустила голосування за пам'ятний влучний удар у складі національної збірної. Як повідомляє fandaу, на честь круглої дати УАФ вирішила визначити автора найкращого гола в історії "синьо-жовтих".

УАФ пропонує вибрати найкращий гол в історії збірної України: серед них два автори Андрії та один Сергій

УАФ - фото з відкритих джерел

Спочатку була ТОП-10 голів, але після голосування вболівальників їхня кількість скоротилася до трьох.

До ТОП-3 увійшли:

– Гол Шеви у ворота збірної Росії у рамках відбору на Євро-2000. Тоді, у жовтні 2000 року, збірна України, в останньому матчі проти росіян, мала не програти, щоб спробувати своє щастя на подальший поступ до заповітного чемпіонату Європи.

У тій грі воротар збірної Росії Філімонов зробив свою ганебну помилку у кар'єрі. Після удару Шеви зі штрафного (пристойна відстань та майже на лінії ауту) російський голкіпер не втримав м'яча в руках і послав його у свої ворота.

У цьому відборі збірна Росії посіла третє місце та не пройшла далі, а українці, посівши друге місце у групі, у стикових матчах не пройшла словенців.

- гол Сергія Реброва Саудівської Аравії (4:0) на чемпіонаті світу 2006. Це був другий тур першої та єдиної світової першості для "синьо-жовтої" команди. На тому ЧС команда Олега Блохіна дійшла історичного чвертьфіналу.

– гол Андрія Ярмоленка на Євро-2020. У програшному матчі проти Нідерландів (2:3) підопічні Андрія Шевченка мало не зробили камбек.

Проголосувати за найкращий гол можна за посиланням.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, хто може покинути "Динамо" та "Шахтар" цієї зими.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини