Головна Новини Спорт футбол У Римі був названий найкращий молодий футболіст Європи 2021 року
commentss НОВИНИ Всі новини

У Римі був названий найкращий молодий футболіст Європи 2021 року

"Золотим хлопчиком" став півзахисник "Барселони"

23 листопада 2021, 10:30
Поділіться публікацією:

Днями у Римі, у будівлі Федеральної ради FIGC, відбулася щорічна церемонія вручення призу Golden Boy 2021 ("Золотий хлопчик" 2021). За повідомленням авторитетного спортивного італійського видання Tuttosport, переможцем став півзахисник "Барселони" та збірної Іспанії Педрі.

У Римі був названий найкращий молодий футболіст Європи 2021 року

Golden Boy 2021 Педрі - фото: tuttosport.com

Молодий дар каталонського клубу набрав 318 балів та обійшов свого найближчого конкурента англійця Джуда Беллінгема ("Боруссія Дортмунд") на 199 балів.

У голосуванні взяли участь 40 авторитетних журналістів з усього світу. Серед них 24 поставили його на перше місце, ще дев'ять – на друге та три – на третє. Таким чином, 18-річний (через три дні йому виповниться 19 років) Педрі із 20 футболістів (до 21 року) посів перше місце.

Дякую всім членам журі та фанатам, які завжди підтримували мене у цьому просто неймовірному для мене 2021 році. І, звичайно ж, спасибі "Барсі", національній збірній, моїй родині, моїм друзям і, зрозуміло, всім тим, хто був поряд зі мною день у день, без яких я не зміг би виграти цей приз", — зазначив Педрі у своєму відеозверненні до Tuttosport.

Слід зазначити, що вибори Golden Boy починаються з публікації списку зі 100 кандидатів на Tuttosport у середині червня. Щомісяця відсіюється по 20 футболістів, поки врешті-решт не залишиться двадцятка тих, хто "вижив". Саме ці щасливчики протягом місяця розігрують приз найкращого "Золотого хлопчика" Європи.

Також приз Web Golden Boy (приз "Головних симпатій" вручається з 2018 року) завоював німець Карім Адейємі з "РБ Зальцбург", який обігнав бельгійця Шарля де Кетеларе ("Брюгге").

Нагадаємо, що минулого року приз Golden Boy завоював норвезький футбольний вундеркінд Ерлінг Холанд ("Борусія Дортмунд").

Раніше портал Коментарі повідомляв про те, хто розсудить матч Ліги чемпіонів між "Інтером" і "Шахтарем".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини