Головна Новини Спорт футбол У першому турі Кубка африканських націй сталася сенсація
commentss НОВИНИ Всі новини

У першому турі Кубка африканських націй сталася сенсація

Чинний чемпіон Африки не зміг обіграти "зірок Леоні"

11 січня 2022, 19:10
Поділіться публікацією:

У вівторок, 11 січня, відбувся матч першого туру групового турніру (Група Е) Кубка африканських націй. Чинний чемпіон, збірна Алжиру, не зміг перемогти команду Сьєрра-Леоне, яка втретє бере участь у фінальній частині турніру.

У першому турі Кубка африканських націй сталася сенсація

Алжир - Сьєрра - Леоне - фото із TWITTER.COM/CAF_ONLINE

За повідомленням newsru.co.il, як і передбачалося, матч розпочався масованими атаками алжирців. Чинний чемпіон повністю домінував на полі. Але надійно грав воротар Сьєрра-Леона Мохаммед Нбалі Камара (команда "Іст Енд Лайонс", Фрітаун), якому, в стилі Мануеля Нойєра, кілька разів довелося страхувати своїх захисників за межами штрафного майданчика.

У свою чергу "зірки Леоне" (прізвисько збірної Сьєрра-Леоне) не соромилися просто виносити м'яч, часом вони відбивалися насилу, але вистояли. Перший перспективний момент вони створили на 22 хвилині. Джон Камара (він грав у чемпіонатах Лівану, Греції, Латвії та Казахстану) ("Кешля", Баку) небезпечно навісив зі штрафного, але до точного удару справа не дійшла.

Ключові моменти гри сталися у другому таймі. Спочатку, на 52-й хвилині Фегулі вийшов віч-на-віч, але не зумів переграти воротаря. А 66-й хвилині Соф'ян Бендебка не зміг продати стовідсотковий гольовий момент. Гравець із 8 метрів не влучив у порожні ворота.

Алжир: Мболі, Аталь, Манді, Бедран (Бенламрі, 46), Бенсебаїні, Марез, Белькебла (Бенрахма, 83), Белаїлі, Браїмі (Бендебка, 65), Слімані (Бунеджа, 65), Фегулі (Булая, 64)

Сьєрра-Леоне: Мохаммед Ноалі Камара, Какей, Колкер, Бангура, Райт, Куї, Джон Камара, Бунду, Кеї Камара, Турай (Кайкай, 84) – Ахаджі Камара (Фофана, 76)

Результати решти поєдинків першого туру:

Камерун – Буркіна-Фасо 2:1

Ефіопія – Кабо-Верде 0:1

Сенегал – Зімбабве 1:0

Гвінея – Малаві 1:0

Марокко – Гана 1:0

Комори – Габон 0:1

Як повідомляли раніше "Коментарі", УЄФА включила молодого футболіста "Шахтаря" до списку ТОП-гравців європейського масштабу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини