Головна Новини Спорт футбол У Парижі футбольні фанати влаштували масові сутички перед півфіналом (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Парижі футбольні фанати влаштували масові сутички перед півфіналом (ВІДЕО)

Французька поліція застосувала сльозогінний газ на Єлисейських полях у Парижі

11 грудня 2022, 11:25
Поділіться публікацією:

У столиці Франції після перемоги на Чемпіонаті світу фанати Марокко та Франції зіштовхнулися з поліцією. Правоохоронцям довелося застосувати сльозогінний газ. Про це повідомляє Reuters.

У Парижі футбольні фанати влаштували  масові сутички перед півфіналом (ВІДЕО)

Фанати влаштували сутички у Парижі (фото з відкритих джерел)

Поліція Франції на Єлисейських полях у Парижі застосувала сльозогінний газ, коли футбольні фанати почали святкувати перемогу Франції та Марокко на Чемпіонаті світу, відправляючи їх у півфінал турніру.

Тисячі футбольних фантів заполонили знамениту паризьку авеню відразу після матчу між Марокко та Португалією. Вони скандували, розмахували прапорами, сигналили серед великої кількості поліції. Більше вболівальників долучилися до них після перемоги Франції над Англією.

 На опублікованих кадрах видно, що вони громлять магазини, влаштовують бійки з правоохоронцями.  На авеню де Фрідланд поблизу Єлисейських полів, можна було побачити поодинокі бійки.

 Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про початок кінця Роналду. В одного з найкращих футболістів сучасності Кріштіану Роналду все більше наростають проблеми. Спочатку криза в Манчестер Юнайтед, а тепер ще й у збірній Португалії. Ситуація португальця з кожним днем ​​стає все важчою, і це також позначається на інших аспектах його кар'єри. Зниження форми та проблеми з іміджем помітили і розробники EA Sports, які вперше за 13 років знизили його загальний рейтинг у ФІФА за сезон. Впродовж футбольного сезону розробники FIFA 23 оновлюють рейтинг гравців в залежності від їх ігрової форми. Цього разу зміна торкнулась Кріштіану Роналду. Португальський футболіст в останньому оновлені від 6 грудня отримав загальний рейтинг 89, тоді як раніше він був 90. Це вперше з моменту виходу FIFA 09, тобто за 13 років рейтинг Роналду знизили впродовж сезону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

44999

11 грудня 2022, 15:57

Компактный и мощный портативный обогреватель с керамическим нагревом (900 Вт), подключается прямо к розетке в стене, очень экономный и бесшумный, есть таймер и пульт! Цена по Акции: 449 грн. ----- https://rip.to/obigriv


Новини