Головна Новини Спорт футбол У Мережі представили офіційний плейлист збірної України з футболу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Мережі представили офіційний плейлист збірної України з футболу

Раніше в український плейлист входило 9 композицій, серед яких Lil Nas X, MORGENSHTERN, The Weekend тощо

9 червня 2021, 00:16
Поділіться публікацією:








В мережі з'являється все більше і більше новин, пов'язаних з чемпіонатом з футболу. Вашій увазі представляємо офіційний плейлист збірної України з футболу до Євро-2020.

У Мережі представили офіційний плейлист збірної України з футболу

Плейлист збірної України з футболу (фото з відкритих джерел)

Капітани кожної збірної відповідали за формування плейлистів. Також їм допомагали головні діджеї роздягалень. Раніше в українську добірку входило 9 композицій, серед яких Lil Nas X, MORGENSHTERN, The Weekend та інші, пише Слух.

Втім, пізніше її відновили, прибравши російських виконавців, а також розширивши до 50 пісень. Втім, на жаль, жодної української або україномовної композиції у списку відтворення збірної України немає. Справедливості заради варто відзначити, що пісня "Їхали козаки" групи Тінь Сонця таки є в нашому плейлисті, але вона недоступна на стрімінгових сервісах. Також відомо, що напередодні Євро-2020 вийшов офіційний плейлист футбольного чемпіонату. Над ним працював діджей Мартін Гарріксон.

Плейлист збірної України з футболу до Євро-2020 можна послухати на Apple Music, Spotify, а також Deezer.

А ще пропонуємо послухати плейлист до Євро-2020 від Мартіна Гаррікса. Він також записав гімн футбольного чемпіонату "We Are The People". Над треком в команді з ним працювали Боно та Еджа з групи U2.

Як повідомляли раніше в Росії розгорівся скандал через нової форми наших футболістів. Збірна України з футболу переможно обкатало нову форму, яка злить російських пропагандистів. У заключному товариському матчі перед Євро-2020 команда Андрія Шевченка в Харкові на стадіоні "Металіст" переграла збірну Кіпру з рахунком 4: 0.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини