Головна Новини Спорт футбол У Лізі чемпіонів відбудеться бій між португальським та англійським грандом
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лізі чемпіонів відбудеться бій між португальським та англійським грандом

Букмекери схили до перемоги "городян"

14 лютого 2022, 22:40
Поділіться публікацією:

У вівторок, 15 лютого, у Лісабоні на стадіоні "Жозе Альваладе" відбудеться перший матч Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, в якому зіграють місцевий "Спортінг" та англійський "Манчестер Сіті". Як повідомляє Спорт юа, поєдинок відбудеться о 22:00 за київським часом.

У Лізі чемпіонів відбудеться бій між португальським та англійським грандом

"Спортинг" - "Манчестер Сіті" - фото із відкритих джерел

"Спортінг"

Один із титулованих португальських клубів цього сезону ризикують втратити свій статус чемпіона країни. Коли лисабонці з боями виходили з групи, в якій вважалися також незламний амстердамський "Аякс" і дортмундська "Борусія", то сподівалися на більш вдалий жереб, ніж той, що відбувся для них у результаті. З великою часткою ймовірності, на одну португальську команду поменшає, проте все далеко не так однозначно, як може здатися на перший погляд.

Підопічні Аморіма продовжують йти у складі лідерської групи у національній першості, але минулими вихідними не зуміли на виїзді обіграти "Порту" (2:2).

"Манчестер сіті"

Говорити зайвий раз про те, що з усіх можливостей футбольного сезону колектив Хосепа Гвардіоли в його нинішньому статусі цікавить лише перемога в Лізі чемпіонів УЄФА, зайвий раз не варто. "МС" має всі шанси достроково стати чемпіоном Прем'єр-ліги.

Варто зазначити, що востаннє "Сіті" програвав ще в останній день жовтня 2021 року, а "Крістал Пелас" став рідкісним колективом, який знайшов, що протиставити грізному опоненту. З того часу пройшло вже 17 матчів на внутрішній арені, а поразок команда Гвардіоли більше не знала. Хіба що в останньому матчі групового етапу Ліги чемпіонів проти РБ "Лейпциг" вона дозволила собі трохи взяти паузу (1:2), але на той момент картина в групі з "ПСЖ" та "Брюгге" була очевидною і без сторонньої допомоги.

Орієнтовні склади

"Спортінг": Адан — Рейс, Нету, Феддаль, Інасіу, Есгайю — Браганса, Табата — Сантуш, Паулінью, Сарабія.

"Манчестер Сіті": Едерсон — Зінченко, Діаш, Ляпорт, Кансел — Сілва, Родрі, де Брюйне — Стерлінг, Фоден, Родрі.

Інформаційний портал "Коментарі" вже повідомляли, що матч 1/8 фіналу юнацької Ліги чемпіонів за участю "Динамо" можуть перенести.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини