Головна Новини Спорт футбол У Лізі чемпіонів Україну представлятимуть два клуби
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лізі чемпіонів Україну представлятимуть два клуби

Донецький "Шахтар" пробився у груповий турнір Ліги чемпіонів. У матчі-відповіді "Шахтар" в додатковому екстратаймі зіграв внічию 2:2 з французьким "Монако"

26 серпня 2021, 10:50
Поділіться публікацією:

Донецький "Шахтар" у важкій грі проти французького "Монако" пробився в груповий турнір Ліги чемпіонів (ЛЧ). На стадіоні "Металіст" у Харкові у матчі-відповіді "Шахтар" в додатковому овертаймі вичавив нічию 2: 2. Цього донеччанам виявилося досить, адже на виїзді "Шахтар" здобув мінімальну перемогу 0:1. Як передає видання "Коментарі", про це пише "Sport.ua".

У Лізі чемпіонів Україну представлятимуть два клуби

Донецький Шахтар. Фото: TWITTER Шахтаря

З перших хвилин гри було видно, що французи приїхали в Харків виключно за перемогою. Напір в першому таймі був величезний. У підсумку результату довго чекати не довелося. Вже на 18 хвилині "Монако" повів у рахунку. А під завісу першого тайму на 39 хвилині рахунок на табло і зовсім став 2:0. Більш того, ближче до свистка арбітра, який сповістив про перерву, "Монако" був близький до того, щоб зробити рахунок на табло 3:0 і закрити питання в цій грі.

У другому таймі "Шахтар" виглядав розлюченим і вже намагався не робити таких помилок в обороні, як у першому таймі. Так, гірники на 74 хвилині зуміли скоротити розрив, зробивши рахунок на табло 1:2. Дві команди так і не зуміли в основний час вирішити, хто ж проходить у груповий етап ЛЧ. У підсумку все вирішилося в овертаймі. На 115-й хвилині донеччани зрівняли рахунок у грі й по сумі двох матчів пройшли у груповий етап найпрестижнішого клубного європейського турніру. Так, восени в груповому етапі Ліги чемпіонів Україну представлятимуть два клуби: київське "Динамо" і донецький "Шахтар".

Читайте також на порталі "Коментарі" — колишній тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко розповів, від кого чекає пропозицій по тренерській роботі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини