Головна Новини Спорт футбол У Києві заборонили відвідувати футбольні матчі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві заборонили відвідувати футбольні матчі

При цьому 18 березня в столиці заплановано великий футбольний матч, на який з усієї країни з'їдуться вболівальники

18 березня 2021, 00:20
Поділіться публікацією:

У Києві до стабілізації епідемічної ситуації забороняється доступ глядачів на футбольні матчі, в тому числі міжнародні.

У Києві заборонили відвідувати футбольні матчі

Футбол (фото з відкритих джерел)

Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Відповідне рішення прийняла постійна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА.

"У столиці ситуація з поширенням хвороби — складна. Щодня збільшується кількість хворих, в тому числі й тих, хто потребує госпіталізації. Лікарні наповнені пацієнтами як ніколи. Багато пацієнтів у важкому стані та потребують кисневої підтримки. При цьому завтра в столиці заплановано великий футбольний матч, на який з усієї країни з'їдуться вболівальники. Таке скупчення людей призведе до вибуху захворюваності. І ми повинні цього не допустити", — зазначив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Нагадаємо, Артем Мілевський завершить кар'єру після закінчення поточного сезону. До речі, цю інформацію підтвердив сам Мілевський після розгрому від "Динамо". "Напевно, на" Олімпійському "більше не зіграю", — сказав він. Якщо вірити чуткам, то останнім матчем в кар'єрі Милі стане домашній поєдинок проти "Ворскли" у 26-му турі чемпіонату України. Мілевський є вихованцем київського "Динамо", за яке він виступав до 2013 року. Потім Артем встиг пограти за турецький "Газіантепспор", хорватські "Хайдук" і "Спліт", румунську "Конкордія", російський "Тосно", білоруське "Динамо-Брест" і угорську "Кишварда".

Раніше міжнародна федерація футбольної історії та статистики (IFFHS) представила свій рейтинг кращих футболістів світу за останні десять років.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини