Головна Новини Спорт футбол Три «Б» для «Динамо» і шанс для «Шахтаря»: гранди українського футболу дізналися своїх суперників в Лізі Чемпіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Три «Б» для «Динамо» і шанс для «Шахтаря»: гранди українського футболу дізналися своїх суперників в Лізі Чемпіонів

26 серпня в Стамбулі відбулося жеребкування групового раунду

26 серпня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

Сьогодні в Стамбулі відбулося жеребкування групового раунду Ліги Чемпіонів. Столичне "Динамо" потрапило в одну групу з "Баварією", "Барселоною" і "Бенфікою", а донецький "Шахтар" — з "Реалом", "Інтером" і "Шерифом". Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє портал "Sport.ua".

Три «Б» для «Динамо» і шанс для «Шахтаря»: гранди українського футболу дізналися своїх суперників в Лізі Чемпіонів

Ліга Чемпіонів Фото: football.ua

Футбольні оглядачі вже відзначили, що киянам буде непросто поборотися за перше і друге місце в групі E, адже заробити очки в іграх з "Барселоною" і "Баварією" буде дуже непросто — команди з абсолютно різним класом. Цікавим може бути протистояння з португальською "Бенфікою", за яку тепер виступає нападник української збірної Роман Яремчук. Що стосується "Шахтаря", то у нього є деякі шанси, як мінімум, поборотися за вихід з групи з тим же "Інтером" і "Шерифом". Протистояти "Шахтарю" буде складніше.

Екс-тренер збірної України Мирон Маркевич в коментарі "Sport.ua" вже досить емоційно відреагував на жеребкування ЛЧ. Мирон Богданович вважає, що буде справжнім дивом, якщо кияни посядуть хоча б третє місце і продовжать виступати в Лізі Європи, адже змагатися за нинішньої різниці в класі з "Барселоною" і "Баварією" просто нереально. Що ж стосується "Шахтаря", то Маркевич вважає, що гірники спокійно можуть поборотися за перше чи друге місце в групі з "Інтером" і "Реалом".

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Лізі чемпіонів Україну представлятимуть два клуби. Завдяки стійкості і силі духу гірники склали компанію "Динамо", пройшовши в груповий раунд ЛЧ і тепер подарують українським вболівальника море емоцій вже цієї осені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини