Головна Новини Спорт футбол Тимощука хочуть позбавити звання почесного громадянина Луцька
commentss НОВИНИ Всі новини

Тимощука хочуть позбавити звання почесного громадянина Луцька

Анатолій досі ніяк не прокоментував вторгнення РФ

9 березня 2022, 21:40
Поділіться публікацією:

Колишнього капітана збірної  нашої країни Анатолія Тимощука можуть лишити звання почесного громадянина міста Луцьк, де він народився. Про це інформує на своїй сторінці в соціальних мережах міський голова  Луцька Ігор Поліщук.

Тимощука хочуть позбавити звання почесного громадянина Луцька

Анатолій Тимощук (фото з відкритих джерел)

За його словами, на найближчому засіданні сесії міськради  буде внесено проєкт рішення про те, щоб позбавити Анатолія Тимощука звання почесного громадянина міста Луцьк.  Цей відомий футболіст за період агресії   публічно не заявив свою позицію  щодо нападу Росії  на Україну. Більше того, він залишився і працює  у футбольному клубі держави-окупанта.

Важливо, що представники Української  асоціації футболу вирішили покарати відомого футболіста та позбавити його всіх титулів, нагород, почесних звань і тренерської ліцензії. Ще й виключити Тимощука  з офіційного реєстру гравців збірних команд УАФ.

При цьому,  про свого одноклубника  вже сказали свою думку без прикрас екс-футболіст київського "Динамо" та збірної України Олександр Алієв та представник українського  тренерського корпусу  Олег Федорчук.

Разом з тим, колишній лучанин Тимощук є рекордсменом, адже зіграв  багато матчів в складі збірної України. На його особистому  рахунку 144 поєдинки, на які він виходив у синьо-жовтій футболці.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що скандальний український футболіст у майбутньому вирішив продовжити кар'єру, в іншому виді спорту. 36-річний нападник "Мінаю" Євген Селезньов після завершення кар'єри професійного футболіста вирішив продовжити кар'єру в іншому виді спорту. Спортсмен заявив, що хоче активно зайнятися аматорським боксом після того, як залишить кар'єру професійного футболіста.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини