Головна Новини Спорт футбол Скандальний український футболіст у майбутньому вирішив продовжити кар'єру, в іншому виді спорту
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандальний український футболіст у майбутньому вирішив продовжити кар'єру, в іншому виді спорту

Відео виснажливого тренування Селезньова

28 січня 2022, 20:25
Поділіться публікацією:








Як стало відомо, 36-річний нападник "Мінаю" Євген Селезньов після завершення кар'єри професійного футболіста вирішив продовжити кар'єру в іншому виді спорту.

Скандальний український футболіст у майбутньому вирішив продовжити кар'єру, в іншому виді спорту

Євгеній Селезньов - фото із пресслужби "Минай"

Як повідомляє fanday.net, спортсмен заявив, що хоче активно зайнятися аматорським боксом після того, як залишить кар'єру професійного футболіста.

"Закінчу кар'єру і піду в аматорський бокс. Я хочу ще й тайський освоїти, але поки що футболіст, то переживаю за ноги. Мені сказали, що як закінчу з футболом, мене натренують і я поїду на турнір. Витримую три тренування на день, значить, є порох", – заявив Селезньов в інтерв'ю клубній прес-службі.

Крім того, Євген розповів, що тренування з боксу забирають набагато більше сил, ніж футбольні, але всі подробиці почути не вдалося, оскільки в ході інтерв'ю спортсмен не здогадався позбутися капи.

Спеціальне відео із боксерського тренування ветерана українського футболу підготувала прес-служба закарпатського клубу.


Варто зазначити, що Селезньов перейшов у "Мінай" як вільний агент на початку цього сезону. На сьогоднішній день він провів у складі ужгородської команди 16 матчів, у яких відзначився одним голом та однією результативною передачею.

Нещодавно, форвард ошукав у телефонній розмові представника ЗМІ .

У випуску футбольної передачі "Та то Таке" (від 25 листопада 2021 року) журналіст Андрій Сеньків поширив інформацію про порушення гравцем дисципліни. Це сильно розлютило Селезньова і він почав дзвонити по телефону журналісту і крити його шаленим матюком, висловлюючи своє обурення. Також Євген Селезньов пригрозив приїхати до Києва та поквитатися з журналістом.

Раніше, інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про плюси та мінуси тактичних футбольних схем.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини