Головна Новини Спорт футбол Своїм трансфером Роналду шокував всіх - легендарного португальця чекає «Олд Траффорд»
commentss НОВИНИ Всі новини

Своїм трансфером Роналду шокував всіх - легендарного португальця чекає «Олд Траффорд»

Кріштіану Роналду переходить з "Ювентуса" в клуб "Манчестер Юнайтед", де він грав з 2003 по 2009 рік

28 серпня 2021, 08:50
Поділіться публікацією:

Легендарний португалець Кріштіану Роналду визначився зі своїм наступним місцем роботи, прийнявши рішення повернутися до своїх витоків. Роналду офіційно перейшов в "Манчестер Юнайтед", звідки і почалася його зоряна карколомна кар'єра. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" в Twitter, пише Tribuna.com.

Своїм трансфером Роналду шокував всіх - легендарного португальця чекає «Олд Траффорд»

Кріштіану Роналду Фото: eurosport

У Манчестері дійсно підтверджують інформацію про те, що Кріштіану Роналду знову захищатиме кольори "Манчестер Юнайтед". Є інформація про те, що за виступ в футболці "Манчестер Юнайтед" португалець буде отримувати 25 млн фунтів на рік. Всього ж трансфер оцінюють в 25 млн євро.

Варто відзначити, що Роналду грав за "Манчестер Юнайтед" з 2003 по 2009 рік. Саме там він сформувався як футболіст, вартість якого на трансферному ринку почала зашкалювати і саме тому він потім вже опинився в королівському клубі "Реал", перебравшись до Іспанії, де грав до 2018 року і де теж став справжньою зіркою. Далі Роналду почав грати в серії А італійського чемпіонату, захищаючи кольори туринського "Ювентуса".

У кожній з команд, де довелося грати Роналду, він швидко адаптувався і вписувався в колектив і дня не залишаючись на лаві запасних. Футбольні оглядачі вже назвали цей трансфер космічним, тому як для нападника 36 років — це вже досить граничний вік, коли можна продовжувати футбольну кар'єру. Ну, ще один момент, що Кріштіану Роналду продовжує знаходиться в чудовій формі і вирішив, напевно, перед тим як повісити бутси на цвях все-таки відіграти в рідному клубі, який і подарував йому зоряну славу і кар'єру.

Роналду вперше з "Манчестер Юнайтед" в 2008 році став володарем Ліги Чемпіонів і клубного чемпіонату світу. У футболці "Манчестер Юнайтед" він тричі ставав чемпіоном Англії і двічі піднімав над головою Кубок англійської ліги і один раз кубок країни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — стало відомо, чому "Ювентус" не хоче продовжувати контракт з Роналду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини