Головна Новини Спорт футбол Світоліна, Костюк та Ястремська встановили історичне досягнення на Australian Open
commentss НОВИНИ Всі новини

Світоліна, Костюк та Ястремська встановили історичне досягнення на Australian Open

В 1/8 Світоліна зіграє з чешкою, а Ястремська та Костюк проведуть матчі із представницями “нейтрального” прапору

20 січня 2024, 16:29
Поділіться публікацією:

Одразу три українських тенісистки Марта Костюк, Даяна Ястремська та Еліна Світоліна вийшли до 1/8 Australian Open. Тим самим вони встановили історичне досягнення та вперше в історії українського тенісу одразу втрьох потрапили до цієї стадії в турнірах “Великого шлему”, передають “Коментарі”.

Світоліна, Костюк та Ястремська встановили історичне досягнення на Australian Open

Колаж Свитолина, Костюк и Ястремская

Еліна Світоліна обіграла представницю Швейцарії Вікторію Голубич у двох сетах – 6:2, 6:3, Марта Костюк перемогла росіянку Еліну Аванесян – 2:6, 6:4, 6:4, а Даяна Ястремська здолала Емму Наварро з США — 6:2, 2:6, 6:1. 

До цього, лише на турнірах "Вімблдон" у 2019 році (Світоліна, Ястремська), "Ролан Гаррос" у 2023 році (Світоліна, Цуренко) та "Вімблдон" у 2023 (Світоліна, Цуренко) Україна доходила до такого етапу, представлена двома тенісистками.

Більше спортивних новин

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи. 

Нагадаємо, що мадридський “Реал” у себе в соцмережах та на офіційному сайті повідомив про те, що клуб продовжить співпрацю з головним тренером команди Карло Анчелотті. Попри, контракт, що закінчувався влітку та інтерес до італійця збірної Бразилії, клуб та тренер дійшли згоди щодо продовження співпраці.

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини