Головна Новини Спорт футбол Сухий матч та відбитий пенальті: Лунін в команді тижня Ліги чемпіонів (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Сухий матч та відбитий пенальті: Лунін в команді тижня Ліги чемпіонів (фото)

Лунін провів свій перший сухий матч за “Реал” в Лізі чемпіонів

9 листопада 2023, 11:40
Поділіться публікацією:

Вчора на Сантьяго Бернабеу відбувся матч між мадридським “Реалом” та “Брагою”. Місце у воротах “королівського клубу” зайняв Андрій Лунін, який провів чудовий сухий матч та потрапив до команди тижня за версією Whoscored, передають “Коментарі”.

Сухий матч та відбитий пенальті: Лунін в команді тижня Ліги чемпіонів (фото)

Лунін відбиває пенальті. Фото пресслєуба "Реала"

Сейви Луніна

Через травму Кепи Аррісабалаги, за декілька хвилин до початку матчу в стартовому складі на матч 4-го туру Ліги чемпіонів з’явився Андрій Лунін. І вже на 6 хвилині зустрічі йому довелося серйозно вступити у гру. Лукас Васкес порушив правила у своєму штрафному майданчику, за що суддя призначив пенальті. Але Андрій Лунін потягнув удар від Джало в нижній кут воріт.

Сухий матч та відбитий пенальті: Лунін в команді тижня Ліги чемпіонів (фото) - фото 2

В підсумку за весь матч роботи в Луніна було не дуже багато. Проте, варто відзначити хорошу гру ногами протягом всіх 90 хвилин та концентрацію на останніх секундах зустрічі. Після подачі з флангу Абель Руїс мав можливість забити гол престижу коли пробивав головою з декількох метрів у протихід українському голкіперу, але Лунін здійснив ще один чудовий сейв. Завдяки впевненій грі Андрія, “Реал” переміг 3:0, а сам українець провів свій перший сухий матч за мадридський клуб в Лізі чемпіонів. 

Сухий матч та відбитий пенальті: Лунін в команді тижня Ліги чемпіонів (фото) - фото 3

Команда тижня

За таку хорошу гру портал Whoscored поставив Луніну оцінку 8,5, що була третьою в команді після бразильських зірок атаки “Реала” Вінісіуса та Родріго. Також, за версією того ж Whoscored, це найвищий бал серед усіх воротарів 4-го туру Ліги чемпіонів та заслужене місце в команді тижня.

Сухий матч та відбитий пенальті: Лунін в команді тижня Ліги чемпіонів (фото) - фото 4

Читайте також, що завершився матч четвертого туру Ліги чемпіонів між донецьким “Шахтарем” та “Барселоною”. “Гірники” здобули історичну перемогу над іспанським грандом, повідомляють “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини