Головна Новини Спорт футбол Історична перемога: “Шахтар” обіграв “Барселону”
commentss НОВИНИ Всі новини

Історична перемога: “Шахтар” обіграв “Барселону”

Єдиний гол в матчі забив Данило Сікан

7 листопада 2023, 22:23
Поділіться публікацією:

Завершився матч четвертого туру Ліги чемпіонів між донецьким “Шахтарем” та “Барселоною”. “Гірники” здобули історичну перемогу над іспанським грандом, повідомляють “Коментарі”.

Історична перемога: “Шахтар” обіграв “Барселону”

Шахтар перед матчем з Барселоною. Фото пресслужба Шахтаря

Події матчу

В першому таймі “Барселона” звично більше тримала м’яч у себе, але не створювала якихось небезпечних моментів. “Шахтар” навпаки вибігав у швидкі атаки та створював гостроту як, наприклад після майже виходу віч-на-віч, Микола Матвієнко потужно пробив, але прямо в Тер Штегена. Ця гострота дала свої плоди на 40 хвилині після швидкої атаки Гочолеішвілі знайшов подачею в штрафному Данила Сікана, який красиво головою переправив м’яч в дальній кут.

Після перерви каталонці активізувалися та почали все більше і більше тиснути на ворота гірників. Так деякі небезпечні моменти створювались, але їх було не настільки багато. “Шахтар” навіть зумів забити другий гол, але його скасовували через офсайд. В підсумку “Барселона” так і не змогла зрівняти рахунок. В підсумку 1:0 сенсаційна перемога донецького клубу.

Таким чином, “Шахтар” хоч і лишається на третій позиції, але ще не втрачає шанси на вихід у плей-офф. Все буде вирішуватися в заключних матчах з “Антверпеном” та “Порту”. “Барселона” так само залишиться на першій сходинці у квартеті, проте ще не гарантує собі місце у плей-офф. 

Читайте також, що відбувся матч Юнацької ліги УЄФА між командами U-19 “Шахтаря” та “Барселони”. “Гірники” розгромно поступилися своїм іспанським одноліткам. Про це повідомляє пресслужба “Шахтаря”, передають “Коментарі”



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини