Головна Новини Спорт футбол Суддя відібрав перемогу у київського «Динамо» на останніх хвилинах матчу
commentss НОВИНИ Всі новини

Суддя відібрав перемогу у київського «Динамо» на останніх хвилинах матчу

Динамо і Бенфіка зіграли внічию в стартовому матчі Ліги Чемпіонів

15 вересня 2021, 07:50 comments1844
Поділіться публікацією:

Столичний клуб стартував у груповому турнірі Ліги чемпіонів з нульового результату на табло, в домашньому матчі зігравши проти португальської "Бенфіки". Але шанс у киян дістати перші три очки, здобувши мінімальну перемогу все ж був, ось тільки рефері не зарахував гол Шапаренко через офсайд у Гармаша. Судді ухвалили рішення звернутися за допомогою до системи VAR після чого гол не був зарахований. Про це інформує видання "Коментарі", з посиланням на спортивний сайт "Sport.ua".

Суддя відібрав перемогу у київського «Динамо» на останніх хвилинах матчу

Динамо-Бенфіка Фото: footballua.tv

В цілому "динамівці" провели гідний матч, добре відігравши в обороні, практично позбавивши моментів українського форварда Романа Яремчука, що захищає кольори "Бенфіки". Ось тільки в атаці у господарів поєдинку теж не все складалося. Була надія, що в кінці матчу "Динамо" таки "вистрілить", що і сталося. Спочатку Шапаренко влучив у поперечину ударом з-за меж штрафного, Буяльський намагався добити — голкіпер парирував, а потім рикошетом м'яч влучив у штангу. Потім "Шапа" після пасу Гармаша з флангу порадував українських уболівальників на НСК "Олімпійський" та біля екранів телевізорів, переправивши м'яч у сітку. Ось тільки судді розібралися в моменті і гол не зарахували.

Незважаючи на упущену на останніх хвилинах поєдинку перемогу головний тренер київського "Динамо" Мірча Луческу назвав нулі на табло після свистка судді "позитивним результатом". Також Луческу зазначив, що кияни потрапили з непросту групу, але команда буде битися в кожному матчі і чіплятися за кожне очко.

Читайте на порталі "Коментарі" — гранди українського футболу дізналися своїх суперників в Лізі Чемпіонів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини