Головна Новини Спорт футбол Став відомий розмір преміальних від ФІФА за потрапляння на ЧС-2022 в Катарі
commentss НОВИНИ Всі новини

Став відомий розмір преміальних від ФІФА за потрапляння на ЧС-2022 в Катарі

Призовий фонд складається з двох частин

8 грудня 2020, 19:14 comments1173
Поділіться публікацією:

Команди, що увійшли до Ліги чемпіонів для участі в Чемпіонаті світу 2022 року в Катарі, отримають премію в розмірі 12 мільйонів доларів США. Про такий призовий фонд від ФІФА йдеться в іноземних ЗМІ. Ця сума складається з двох частин: 10 млн доларів США виділяється у якості нагороди за участь в груповому етапі, ще два мільйони доларів видається на підготовку до змагань.

Став відомий розмір преміальних від ФІФА за потрапляння на ЧС-2022 в Катарі

Відомо, що виключно переможці ігор всередині груп, визначених жеребкуванням, потраплять на ЧС. "Срібні призери" разом з двома кращими командами Ліги Націй, які не пройдуть півфінал, зіграють додаткові поєдинки. Таким чином, у фінал вийдуть ще три команди та загальна кількість команд-учасників на ЧС складе 13. Загальна сума призового фонду від ФІФА на ЧС у 2022 році в Катарі становить 700 мільйонів доларів. Чемпіон світу отримає приз у розмірі 50 мільйонів доларів.

Раніше "Коментарі" писали про те, що для української збірної визначилися конкуренти у кваліфікації на Чемпіонаті Світу з футболу у 2022 році, який пройде в Катарі. Національна команда нашої країни буде битися за першість в групі D разом з командами Франції, Фінляндії, Боснії та Герцеговини та Казахстану.
Крім того, портал писав про те, що у віці 83 років помер відомий радянський футболіст Віктор Понєдєльнік. Про це повідомили його родичі 5 грудня. Колишній футболіст був нападаючим збірної СРСР. Також він був чемпіоном Європи 1960 року в складі збірної Радянського Союзу. Саме він був тим, хто забив гол, який став переможним у фіналі турніру. У тому матчі радянська команда обіграла збірну Югославії з рахунком 2: 1. Також Понєдєльнік став срібним призером турніру в 1964 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини