Головна Новини Спорт футбол Став відомим головний кандидат на посаду тренера "МЮ": хто він
commentss НОВИНИ Всі новини

Став відомим головний кандидат на посаду тренера "МЮ": хто він

Манчестер Юнайтед хоче переманити тренера ПСЖ

10 лютого 2022, 15:59
Поділіться публікацією:

Головний тренер французького "ПСЖ" Маурісіо Почеттіно вже наступного літа може повернутися в АПЛ. У його послугах зацікавлений "Манчестер Юнайтед". Про це повідомляє The Telegraph.

Став відомим головний кандидат на посаду тренера "МЮ": хто він

Почеттіно і Зідан, Фото: з відкритих джерел

Джерела видання уточнюють, що футболісти англійського гранду хочуть бачити аргентинського спеціаліста на тренерському кріслі своєї команди. Гравці впевнені, що екс-тренер лондонського "Тоттенхема" зможе налагодити клімат усередині колективу та поправити результати клубу.

Також керівництво "червоних дияволів" розглядає кандидатури Еріка тен Хага (Аякс), Луїса Енріке (збірна Іспанії) та Хулена Лопетегі (Севілья).

На даний момент командою керує німець Ральф Рангнік, який має контракт до кінця цього сезону. Він перейшов до "МЮ" з московського "Локомотива".

Раніше портал "Коментарі" писав, що "Динамо" зіграло свій останній товариський поєдинок на тренувальних зборах у Туреччині. Суперником чемпіона України була команда "Широкі Брієг", що представляє Боснію та Герцеговину. Кияни переконливо розгромили супротивників із рахунком 4:1. 

Також портал "Коментарі" нагадує, що вінгер донецького "Шахтаря" Євген Коноплянка незабаром може змінити клубну прописку. Зірковий українець та його агент ведуть переговори з польською "Краковією".

Уточнюється, що трансфер екс-гравця збірної України має відбутися до 12 лютого включно. Це станеться, якщо всі сторони домовляться про умови переходу. За попередньою інформацією "Шахтар" готовий відпустити Коноплянку безкоштовно. Півзахисник не входить до планів головного тренера "гірників".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.telegraph.co.uk
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини