Головна Новини Спорт футбол З'явився ще один претендент на Коноплянку: що це за клуб
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явився ще один претендент на Коноплянку: що це за клуб

Трансферна сага з переходом Коноплянки набирає обертів

10 лютого 2022, 14:32
Поділіться публікацією:

Вінгер донецького "Шахтаря" Євген Коноплянка невдовзі може змінити клубну прописку. Зірковий українець та його агент ведуть переговори з польською "Краковією". Про це повідомляє Twitter-канал BuckarooBanzai.

З'явився ще один претендент на Коноплянку: що це за клуб

Євген Коноплянка, Фото: з відкритих джерел

Уточнюється, що трансфер екс-гравця збірної України має відбутися до 12 лютого включно. Це станеться, якщо всі сторони домовляться про умови переходу. За попередньою інформацією, "Шахтар" готовий відпустити Коноплянку безкоштовно. Півзахисник не входять до планів головного тренера "гірників".

Підкреслимо, що у січні Коноплянка був близьким до переходу до австрійського "ЛАСКу", але перехід зірвався. Цього сезону екс-футболіст "Севільї" та "Шальке" зіграв за "Шахтар" лише два матчі. У них він виходив виключно з лави запасних. Результативними діями не відзначився, ні голів, ні асистів.

Раніше портал "Коментарі" писав, що Бундесліга в самому розпалі, а це означає, що настав час обирати кращого гравця німецького чемпіонату в січні. За підсумками минулого місяця, на нагороду претендують шість футболістів. Про це повідомляє прес-служба турніру.

Уточнюється, що за нагороду поборються Роберт Левандовскі (Баварія), Томас Мюллер (Баварія), Ерлінг Холанд (Боруссія Дортмунд), Патрік Віммер (Армінія), Йошко Гвардіол (РБ Лейпциг) та Мусса Діабі (Байєр).

Також портал "Коментарі" нагадує, що атакуючий півзахисник донецького "Шахтаря" Михайло Мудрик увійшов до списку топ-гравців європейського масштабу до 21 року. За версією сайту uefa.com, він є одним із найперспективніших гравців нового покоління континенту.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини