Головна Новини Спорт футбол Стало відомо, яке місце посіла національна збірна України з футболу цього року за версією ФІФА
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, яке місце посіла національна збірна України з футболу цього року за версією ФІФА

Збірна України набрала 1521 бал

10 грудня 2020, 15:59 comments1009
Поділіться публікацією:

Збірна України по футболу стала двадцять четвертою за рейтингом Міжнародної федерації футболу. Команда зберегла свої місце, набравши 1521 бал. 

Стало відомо, яке місце посіла національна збірна України з футболу цього року за версією ФІФА

За версією УЄФА українська національна команда шістнадцята у списку.

Українські футболісти будуть виборювати перемогу у команд Нідерландів, яке посідає 14 місце у фінальному турнірі Євро-2020,  Австрії – вона 23 у списку, команда Північної Македонії  завоювала 65 місце.

Нижче, опублікований рейтинг ФІФА на сьогодні:

На першому місці команда Бельгії – 1780, Франція посіла друге місце кількістю очок 1755, третя – команда Бразилії — 1743, Англія на четвертому -  1670, команда Португалії – п’ята — 1662, шоста – Іспанія, яка набрала 1645 очок, Аргентина з її 1642 очками посіла сьоме місце, команда Уругваю восьма у списку, дев’ятою є Мексика — 1632, завершує першу десятку в рейтингу ФІФА команда Італії. Україна, як ми казали вище посідає 24 місце з кількістю очок 1521.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що для української збірної визначилися конкуренти у кваліфікації на Чемпіонаті Світу з футболу у 2022 році, який відбудеться в Катарі. Національна команда нашої країни буде битися за першість в групі D разом з командами Франції, Фінляндії, Боснії та Герцеговини та Казахстану.

Крім того, стало відомо, що команди, що увійшли до Ліги чемпіонів для участі в Чемпіонаті світу 2022 року в Катарі, отримають премію в розмірі 12 мільйонів доларів США. Про такий призовий фонд від ФІФА йдеться в іноземних ЗМІ. Ця сума складається з двох частин: 10 млн доларів США виділяється у якості нагороди за участь в груповому етапі, ще два мільйони доларів видається на підготовку до змагань.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини