Головна Новини Спорт футбол Стало відомо, скільки заробив “Шахтар” за виступи у Лізі чемпіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки заробив “Шахтар” за виступи у Лізі чемпіонів

“Шахтар” заробив більше ніж дві команди які вийшли в 1/8 Ліги чемпіонів

15 грудня 2023, 13:36
Поділіться публікацією:

“Шахтар” завершив виступи в цьому сезоні Ліги чемпіонів. В останньому турі у надрезультативному матчі “гірники” поступилися “Порту” з рахунком 5:3. Стало відомо скільки донецький клуб заробив за груповий етап ЛЧ, передають “Коментарі” з посиланням на Fotcalc.

Стало відомо, скільки заробив “Шахтар” за виступи у Лізі чемпіонів

Шахтар перед матчем з Порту. Фото пресслужба Шахтаря

“Шахтар” гідно виступив у групі з “Барселоною”, “Порту” та “Антверпеном” й залишав шанси на вихід у плей-оф до останнього туру. В підсумку команда вийшла з 3 місця до плей-оф Ліги Європи здобувши 3 перемоги в шести матчах, що також призвело до непоганого фінансового результату. Клуб заробив понад 46 мільйонів євро за груповий етап Ліги чемпіонів.

Зазначимо, що з цих 46 мільйонів понад 15 мільйонів євро було здобуто за вихід у груповий етап, 8,4 мільйона за перемоги над Антверпеном і Барселоною, а також 734 тисячі нерозподіленого прибутку. Найбільш значущий внесок – це понад 21 мільйон євро за клубний коефіцієнт. 

За цими показниками “Шахтар” випереджає такі клуби як “Мілан” та “Бенфіка”, а також “Копенгаген” і “Реал Сосьєдад”, які вийшли у плей-оф.

Потенційні суперники “Шахтаря” В 1/16 фіналу Ліги Європи 

“Шахтар” може зустрітися з такими командами: "Карабах", "Рома", "Ренн", "Тулуза", "Спортінг", "Спарта" Прага”, "Марсель", "Фрайбург".

Також, зазначимо, що не вщухають розмови щодо інтересу до півзахисника донецького “Шахтаря” та збірної України Георгія Судакова серед топових європейських клубів. Найбільший інтерес приписують туринському Ювентусу.

Читайте також, що завершилися всі матчі шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА. Таким чином, стало відомо хто вийшов до 1/8 фіналу. Статистичні підсумки, читайте в матеріалі “Коментарів”.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини