Головна Новини Спорт футбол Стало відомо, скільки податків сплатив “Шахтар” до держбюджету України за 2023 рік
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, скільки податків сплатив “Шахтар” до держбюджету України за 2023 рік

У 2022 році “Шахтар” сплатив на понад 400 мільйонів гривень менше податків ніж за 2023

8 лютого 2024, 13:56
Поділіться публікацією:

Донецький “Шахтар” опублікував фінансову звітність за 2023 рік. Так стало відомо, скільки клуб сплатив податків до держбюджету України. Про це повідомляє офіційний сайт футбольного клубу “Шахтар” Донецьк.

Стало відомо, скільки податків сплатив “Шахтар” до держбюджету України за 2023 рік

Шахтар перед матчем з Порту. Фото пресслужба Шахтаря

За 2023 рік ФК “Шахтар” сплатив до державного бюджету України 639 мільйонів 707 тисяч гривень податків. Зазначимо, що у 2022 році клубом було сплачено податків на суму 213 мільйонів 718 тисяч гривень, – йдеться в повідомленні клубу.

Всі податкові платежі були направлені до місцевих та центральних бюджетів.

Читайте також, що відбулася пресконференція між ексчемпіоном світу у трьох вагових категоріях Василем Ломаченком та колишнім абсолютним чемпіоном Джорджом Камбососом. Під час якої було офіційно оголошено про поєдинок між боксерами. Австралієць повідомив як буде готуватися до поєдинку з українцем.

Нагадаємо, що донецький “Шахтар” продовжив контракт із півзахисником команди Георгієм Судаковим. Він є вихованцем академії клубу та одним із ключових хавбеків команди.

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи.

Раніше “Коментарі” писали, що у другому півфіналі Australian Open зустрічалися Даяна Ястремська та Чжен Цінь Вень. Попри непоганий старт українки, перемогу у двох сетах та путівку до фіналу здобула представниця Китаю.

Сьогодні 8 лютого національна збірна України з футболу дізнається своїх суперників по Лізі націй-2024/2025 в дивізіоні B. Команда Сергія Реброва опиниться у другому кошику під час жеребкування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини