Головна Новини Спорт футбол Стало відомо, хто розсудить матч Ліги чемпіонів між «Інтером» та «Шахтарем»
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, хто розсудить матч Ліги чемпіонів між «Інтером» та «Шахтарем»

Вже цього тижня відновляться клубні єврокубкові турніри

22 листопада 2021, 15:25
Поділіться публікацією:

У рамках 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" зіграє виїзний матч проти міланського "Інтера". "Гірники" спробують здобути першу перемогу в цьому єврокубковому турнірі. Як повідомляє сайт "УЄФА", поєдинок між командами розсудить бригада арбітрів із Румунії на чолі з Овідіу Хацеганом.

Стало відомо, хто розсудить матч Ліги чемпіонів між «Інтером» та «Шахтарем»

Овідіу Хацеган - фото: zn.ua

Помічниками на лініях будуть його співвітчизники Мірча Михайло Григоріу та Себастьян Георге. Обов'язки четвертого (запасного) рефері виконає Раду Петреску.

Арбітрами VAR призначені німці Крістіан Дінгерт та Марк Фрітц

Зазначимо, що Хацеган цього літа вже судив поєдинок за участю донецької команди. Тоді у третьому кваліфікаційному раунді ЛЧ "Шахтар" грав проти бельгійського "Генка" та переміг з рахунком 2:1.

Нагадаємо, що у цьому розіграші Ліги чемпіонів румун уже обслуговував матч за участю іншого українського гранду київського "Динамо". У 4-му турі біло-сині з мінімальним рахунком (0:1) поступилися каталонській "Барселоні". У тому поєдинку Хацеган роздав гравцям п'ять жовтих карток.

На даний момент "гірники" перебувають на останньому місці з одним балом після чотирьох матчів. У міланців, після стільки ігор – сім балів та друге місце.

У попередньому турі "Шахтар" на виїзді мінімально поступився мадридському "Реалу" (1:2). За донеччан голом відзначився Фернандо. У свою чергу, "Інтер" на виїзді не мав проблем із молдавським "Шерифом". Підопічні Сімоне Індзагі обіграли своїх суперників із рахунком 3:1. Точними ударами відзначилися: Брозович, Шкріняр та Санчес.

Щоб продовжити виступи в єврокубках цього сезону, "гірникам" в останніх двох поєдинках потрібно здобути лише перемоги та сподіватися на поразки "Шерифа"

Матч між італійським та українським клубами відбудеться у середу, 24 листопада, у Мілані на стадіоні "Джузеппе Меаца". Початок зустрічі – о 19.45.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що названо найімовірніших суперників збірної України у стадії плей-офф на ЧС2022 у Катарі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини