Головна Новини Спорт футбол Стало відомо хто може покинути "Динамо" та "Шахтар" цієї зими
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо хто може покинути "Динамо" та "Шахтар" цієї зими

Кияни можуть не дорахуватися Шабанова та Бурди, а "гірники" - Марлоса та Мораєса

7 грудня 2021, 19:15
Поділіться публікацією:

Як стало відомо, київське "Динамо" та донецький "Шахтар" цієї зимової паузи можуть не дорахуватися деяких своїх футболістів.

Стало відомо хто може покинути "Динамо" та "Шахтар" цієї зими

футбольне поле - фото з відкритих джерел

Наприклад, у двох захисників чинного чемпіона України Артем Шабанова та Микити Бурди підходять до завершення контракти з клубом. Незважаючи на те, що їхні трудові угоди розраховані до травня (Шабанов) та червня (Бурда) 2022 року, футболісти вже можуть підписувати попередні угоди з будь-яким іншим колективом.

Враховуючи, що цієї осені Микита зіграв кілька ігор за молодіжний склад, у зв'язку з паузою (майже рік) після важкої травми і не підключався до основної команди, то навряд чи зможе закріпитися знову у складі. Тим більше, з огляду на стабільну гру Забарного та Сироти.

Також не може похвалитися своєю постійною грою в основі і Артем. Цього сезону Шабанов провів лише шість матчів у чемпіонаті і один раз виходив у кубку України.

У віце-чемпіона країни також намічається відхід українсько-бразильських гравців. Йдеться про Марлоса і Мораєса.

Так, наприклад, Марлосу свій інтерес виявляє "Інтернасьональ". Зважаючи на те, що його контракт закінчується наприкінці цього року і сам гравець не горить великим бажанням залишатися у "Шахтарі", то можливий його переїзд до Бразилії.

Нинішнього сезону на рахунку натуралізованого українця 14 матчів, у яких він за системою гол пас набрав 6 балів (2 голи та 4 асисти).

У Мораеса ситуація трохи інша. Останні півроку нападник не грав через тяжку травму. До того ж, у 34-х річного натуралізованого українця закінчується контракт, який "Шахтар", з великою ймовірністю продовжувати не буде, враховуючи високі вимоги із зарплати і той факт, що у весняній частині сезону гірники вже не гратимуть у єврокубках.

Як раніше повідомляв портал "Коментарі", понад шістдесят років тому на олімпіаді в Мельбурні сталося "криваве побоїще".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини