Головна Новини Спорт футбол Скандальна позиція УЄФА: стали на бік Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандальна позиція УЄФА: стали на бік Росії

УЄФА виступила проти бойкоту України та ще кількох країн, які висловились проти повернення Росії до міжнародних змагань.

2 жовтня 2023, 16:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Минулого тижня УЄФА шокувала футбольний світ рішенням відновити виступи на міжнародній арені для молодіжних збірних з Росії. Таким чином російські футболісти зможуть взяти участь у відбіркових матчах чемпіонату Європи U-17.

Скандальна позиція УЄФА: стали на бік Росії

Президент УЄФА Александер Чеферін. Фото з відкритих джерел

Одразу після озвученого рішення від УЄФА футбольні федерації кількох країн відреагували на повернення росіян до змагань та заявили, що будуть бойкотувати матчі з російськими футболістами. До бойкоту приєдналась Україна, Англія, Польща, Латвія, Ірландія, Швеція, Норвегія, Данія та інші країни.

Як стало відомо виданню Sky Sports УЄФА відреагувала на таку ініціативу України та її союзників та розіслала деяким федераціям з цих країн листи. У повідомленні вказувалось, що УЄФА не погоджується на бойкот країн та не збирається відмовлятись від попереднього рішення.

"Ми не хотіли, щоб дітей і молодь карали за провини дорослих", – пояснили в УЄФА скандальне рішення.

Нагадаємо, що це перший значний крок послаблення санкцій проти Росії від УЄФА від початку повномасштабного вторгнення. Юнацькі збірні, яким дозволено буде брати участь у змаганнях, гратимуть матчі лише за межами РФ та без використання гімну та прапора Росії.

Росіяни вже відреагували на допуск молодіжних збірних на чемпіонат Європи U-17 та висловили своє обурення. Вони незадоволені, що їхні команди можуть брати участь у міжнародних матчах без національних кольорів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент УЄФА Александер Чеферін на початку вересня оголосив про час, коли Росія повернеться у світовий футбол.

Також "Коментарі" писали про Гвардіолу, який встановив неймовірний трансферний рекорд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини