Головна Новини Спорт футбол Син футбольної легенди обирає Україну: Крістіан Шевченко отримав паспорт
commentss НОВИНИ Всі новини

Син футбольної легенди обирає Україну: Крістіан Шевченко отримав паспорт

17-річний Крістіан Шевченко, син відомого Андрія Шевченка, отримав громадянство України

4 березня 2024, 16:41
Поділіться публікацією:

У світі футболу завжди існує особливе захоплення, коли на сцену виходять нащадки легендарних гравців, готові продовжити сімейні традиції та залишити свій слід в історії. Ось і Крістіан Шевченко, син відомого у всьому світі Андрія Шевченка, вже на порозі великих змін у своїй кар'єрі, які можуть визначити його футбольне майбутнє.

Син футбольної легенди обирає Україну: Крістіан Шевченко отримав паспорт

Син Андрія Шевченка Крістіан отримав українське громадянство

Нещодавно стало відомо, що 17-річний форвард “Вотфорда” Крістіан Шевченко отримав українське громадянство, процедура якого була завершена в рекордно короткі терміни – менше двох місяців. Ця подія не лише відкриває перед молодим талантом двері до міжнародного футболу, але й дає змогу виступати за юнацькі збірні України, зокрема під керівництвом Дмитра Михайленка, наставника збірної України U-19, який уже планує використовувати Шевченка-молодшого на позиції вінгера.

Перше тренування збірної, до якої тепер може долучитися Крістіан, заплановане на 16 березня, а вже 20-26 березня команді належить брати участь в еліт-раунді, де буде сформована заявка за два тижні до старту турніру. Це стане випробуванням не лише для самого гравця, а й для тренерського штабу, який розраховує на його внесок у майбутні успіхи команди.

Окрім Шевченка, українське громадянство отримав і півзахисник “Бенфіки” Андре Вакулюк, хоча його поки не викликали до збірної України U-17 на еліт-раунд за право поїхати на Євро U-17.

Нагадаємо, що 15 січня під час XXVI Конгресу Української асоціації футболу було обрано нового президента УАФ. Ним став легенда українського футболу та володар “Золотого м’яча-2004” Андрій Шевченко. Про це повідомляє пресслужба УАФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини