Головна Новини Спорт футбол Офіційно: Андрій Шевченко новий президент УАФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Офіційно: Андрій Шевченко новий президент УАФ

Шевченко був єдиним кандидатом на посаду президента УАФ

25 січня 2024, 15:20
Поділіться публікацією:

Сьогодні під час XXVI Конгресу Української асоціації футболу було обрано нового президента УАФ. Ним став легенда українського футболу та володар “Золотого м’яча-2004” Андрій Шевченко. Про це повідомляє пресслужба УАФ.

Офіційно: Андрій Шевченко новий президент УАФ

Андрій Шевченко новий президент УАФ. Фото з відкритих джерел

У столичному Будинку футболу триває XXVI Конгрес Української асоціації футболу, одне з питань порядку денного якого — “Про обрання президента УАФ”.

За результатами голосування делегатів конгресу президентом Української асоціації футболу обрано Андрія Шевченка. За нього віддали голоси 93 делегати з 94-х (сам Андрій Шевченко, який також є делегатом конгресу, участі в голосуванні не брав), – йдеться в повідомленні.

Більше спортивних новин

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.

Нагадаємо, що англійське видання FourFourTwo склало свій рейтинг найкращих гравців італійської Серії А у 2000-х роках. Лідером цього рейтингу виявився володар “Золотого м’яча-2004” у складі Мілана, а також легенда українського футболу Андрій Шевченко.

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи. 

Читайте також, що стали відомі претенденти на звання гравця місяця в іспанській Ла Лізі. Серед претендентів є й форвард “Жирони” Артем Довбик. Хто у нього в конкурентах та як проголосувати за українця, читайте в матеріалі “Коментарів”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

небайдужий

27 січня 2024, 16:49

дивно, заглядаючи у минуле цієї особи, що більш достойного кандидата не знайшлось?


Новини