Головна Новини Спорт футбол Росія програла Бельгії в поєдинку на Євро-2020: з яким рахунком
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія програла Бельгії в поєдинку на Євро-2020: з яким рахунком

Бельгійські футболісти «всуху» обробили росіян на матчі в Санкт-Петербурзі — з рахунком 3:0

12 червня 2021, 23:54 comments1538
Поділіться публікацією:

Грандіозною перемогою бельгійської збірної по футболу закінчився їхній матч із росіянами, який відбувся у Санкт-Петербурзі. На домашньому полі російську збірну з рахунком 3:0 розгромили "червоні дияволи" Данії, повідомляють "Коментарі".

Росія програла Бельгії в поєдинку на Євро-2020: з яким рахунком

Бельгія "всуху" обіграла Росію на Євро-2020. Фото: Getty Images

Перші два голи в ворота РФ влетіли ще протягом першого тайму. Спочатку прицільним ударом відзначився бельгійський нападник Ромелу Лукалу — через десять хвилин після свистка, який повідомив про старт матчу.

Після перших тридцяти хвилин гри російські спортсмени пропустили на "Арені Газпром" і другий м'яч. На цей раз провернув відмінний фінт, забивши гол, правий захисник бельгійської команди Тома Меньє.

Другий тайм пройшов під ще більш високим градусом напруги, адже росіяни не хотіли змиритися з програшем і всіляко намагалися атакувати бельгійські ворота. Однак удача була не на їхньому боці, тож свої очки для турнірної таблиці отримала тільки Бельгія. Третій гол не на користь росіян знову забив Ромелу Лукалу.

До слова, багато "запоребрикових" експертів прогнозувало, що Росія зможе переграти бельгійців, при цьому залишивши собі "запас" в один-два м'ячі. Як виявилося, їхнім надіям не судилося збутися. При цьому в РФ уже обурюються щодо першого м'яча, котрий влетів у їхні ворота, — нібито судді з якихось причин не мали його зараховувати.

Відзначимо, що саме цей гол став дуже символічним. Лукалу, який зумів розмочити рахунок гри, прямо на камери заявив, що присвячує цей забитий м'яч датському футболістові Крістіану Еріксену. Саме цьому спортсмену стало погано під час матчу, який передував зустрічі Бельгії та РФ, через що йому довелося надавати термінову медичну допомогу прямо на полі.

Більше подробиць про неприємний інцидент, що стався під час гри Фінляндії і Данії, ви можете дізнатися в нашому матеріалі.

Також на порталі "Коментарі" ми повідомляли, які амбіційні плани на "Євро-2020" має українська нацзбірна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини