Головна Новини Спорт футбол Шевченко прокоментував матч Україна-Швеція
commentss НОВИНИ Всі новини

Шевченко прокоментував матч Україна-Швеція

Збірна України в овертаймі переграла команду Швеції з рахунком 2: 1

30 червня 2021, 03:31 comments1146
Поділіться публікацією:








Головний тренер збірної України Андрій Шевченко прокоментував перемогу над Швецією (2: 1) в 1/8 фіналу Чемпіонату Європи-2020 року, повідомляє телеканал Футбол.

Шевченко прокоментував матч Україна-Швеція

Андрій Шевченко (фото з відкритих джерел)

"Грали дуже добре, цікавий футбол вийшов, ніхто не хотів програвати, тому дотягли до такої драми, до кінця. У нас немає проблем з нестандартними рішеннями. Я думаю, ми знали з перших хвилин, як команда повинна і буде грати. Ми знали, ким її можемо підсилити. Той план, який був розроблений, він спрацював. Я вдячний всім людям, які прийшли підтримати. Ми це чули", — сказав Шевченко.

Як розповів головний тренер збірної України, приїхала також його родина, діти, тому він дуже хотів домогтися цього результату.

"Я дякую своїй команді за сили, які вони витратили, за героїзм на полі, який вони продемонстрували. Я хочу ще подякувати нашому президенту, він вчора подзвонив і підтримав команду...", — додав Шевченко.

Нагадаємо, керівництво  "Нафтогазу" збирається назвати одну зі своїх нафтосвердловин ім'ям легендарного українського гравця, власника "Золотого м'яча", а нині тренера національної збірної Андрія Шевченка. Таке повідомлення з'явилося на сторінці компанії в Facebook. Керівництво "Нафтогазу" збирається назвати одну зі своїх нафтосвердловин ім'ям легендарного українського гравця, власника "Золотого м'яча", а нині тренера національної збірної Андрія Шевченка. Таке повідомлення з'явилося на сторінці компанії в Facebook.

На передматчевій пресконференції Андрій Шевченко зазначив кілька важливих плюсів, які має шведська збірна: це і їх "певний стиль" — вони можуть грати як "агресивно", так і злегка поступатися противнику, і два нападники, яких український тренер вважає "хорошими".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини