Головна Новини Спорт футбол Шансу на помилку ніхто не мав: журналіст розповів, чому ЧС-2022 тепер може пройти без нас
commentss НОВИНИ Всі новини

Шансу на помилку ніхто не мав: журналіст розповів, чому ЧС-2022 тепер може пройти без нас

Збірна України тепер сподівається тільки на диво, щоб потрапити на ЧС-2022

13 жовтня 2021, 09:35
Поділіться публікацією:

Збірна України 12 жовтня на "Арені-Львів" провела один з ключових матчів у відбірковому циклі на ЧС-2022. Зі збірною Боснії і Герцеговини в українців вийшло взяти лише 1 очко. При шаленій підтримці трибун матч закінчився нічийним результатом 1:1. Якщо врахувати, що збірна грала вдома, та ще з командою, яка поступається класом, то цей результат можна прирівняти до поразки. Як передає видання "Коментарі", про це на своїй сторінці в Facebook пише спортивний оглядач, журналіст Павло Бондаренко.

Шансу на помилку ніхто не мав: журналіст розповів, чому ЧС-2022 тепер може пройти без нас

Збірна України. Фото: УАФ

"Нічия вдома з боснійцями. Все. Фініш. Вітаю всіх, хто кричав "дайте Петракову ще 100 днів". Добре, що хоч не проср*ли. Хоча різниця невелика. Особливо класна остання хвилина матчу, коли під час штрафного під ліву коментатор так і хотів сказати "як зараз Малиновського не вистачає на цей удар", але заборонено. Один з кращих хавів Європи не "потрапляє під модель гри Петракова", який замість "невідповідного за схемою гри" Малиновського викликав геніального Піхаленка, якого з іншими навіть в заявку не поставив", — зазначив Бондаренко.

Він додає, зате Павелко відмінно "українізував" наш футбол, змусивши бразильців прикладати руку до грудей під час виконання гімну України. Це, напевно, головне, а те, що ми "летимо" усюди, як фанера — так це нічого.

"Якщо що: я не проти прикладання руки гравця "Динамо" Вітіньйо, який є громадянином Бразилії під час виконання гімну України. Я абсолютно про інше", — обурився журналіст.

Також читайте на порталі "Коментарі" — збірна України знову повернулася в серію "нічиїх".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини