Головна Новини Спорт футбол Шанси є: що допоможе збірній України вийти у плей-офф «Євро-2020»
commentss НОВИНИ Всі новини

Шанси є: що допоможе збірній України вийти у плей-офф «Євро-2020»

Попри програш у матчі зі збірною Австрії, Україна, як і раніше, залишається претенденткою на вихід до 1/8 фіналу

22 червня 2021, 19:12 comments2740
Поділіться публікацією:

Багато українців, навіть тих, які не є особливими футбольними вболівальниками, з тривогою спостерігають за ситуацією, що склалася для України на чемпіонаті "Євро-2020". І хоча збірна поки знаходиться в "хиткому" стані щодо потрапляння в плей-офф, експерти запевняють — шанси пройти далі у наших футболістів є, повідомляє "Україна 24".

Шанси є: що допоможе збірній України вийти у плей-офф «Євро-2020»

Українська збірна все ще може продовжити боротьбу на "Євро-2020". Фото з відкритих джерел

На думку директора спортивних телеканалів "Футбол" Олександра Денисова, слід запастися терпінням і чекати заключних матчів на "Євро-2020" в інших групах. Зараз найголовніше для нашої збірної — щоб спрацювало кілька з існуючих чотирьох варіантів.

Відразу зазначимо, що частина очікувань вже збіглася з реальністю. Останні матчі футбольного понеділка, 21 червня, показали, що Росія і Фінляндія, які могли, як і Україна, претендувати на місце в плей-офф, проґавили свій шанс, поступившись Данії і Бельгії відповідно. Таким чином Україна позбулася двох суперників.

Нині ж нашій збірній конче потрібно, щоб збірні Іспанії та Словаччини не зіграли в нічию, а закінчили матч із перевагою в чиюсь сторону. Ще один варіант, який здається дуже далеким від правди: програш Португалії або хоча б її нічия у майбутньому матчі зі збірною Франції.

При цьому, за словами Денисова, українцям поки що не варто "ділити шкуру невбитого ведмедя", а слід уважно стежити за поєдинками. Однак у разі, якщо Україні таки усміхнеться удача, спортивний експерт сподівається, що в 1/8 фіналу ми зіграємо зі Швецією або Словаччиною, а не з "монстрами" футболу по типу Італії або Німеччини.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали, що Україну знову втягнули в політично-спортивний скандал на "Євро-2020". До чого тут Крим, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, яким чином на чемпіонаті "відзначилися" російські уболівальники і як із цим пов'язаний пам'ятник українському класику Тарасу Шевченку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Джокер

22 червня 2021, 21:45

юрий, ти Альоша,не смыслящий в футболе,ты просто ноль по жизне, если бы они выиграли в Австрии то попали бы на Италию и на этом конец для Украины,а так есть шансы куда то дойти дальше.

юрий

22 червня 2021, 18:37

Надо гнать грязной метлой шарлатана Шеву. Бездарно угробить такой уникальный состав фуболистов! нагадил всей Украине опозорил на всю Европу и мир. Жаль что раньше не распознали проходимца, который только и делал, что пиарился.


Новини