Головна Новини Спорт футбол “Шахтар” за немалу суму підписав ще одного бразильця: хто він
commentss НОВИНИ Всі новини

“Шахтар” за немалу суму підписав ще одного бразильця: хто він

Півзахисник є гравцем Олімпійської збірної Бразилії

26 січня 2024, 12:40
Поділіться публікацією:

Футбольний інсайдер Фабріціо Романо повідомляє, що молодий бразильський талант Марлон Гомес став гравцем донецького “Шахтаря”. Півзахисник 2003 року народження перейде в стан гірників з “Васко да Гама”.

“Шахтар” за немалу суму підписав ще одного бразильця: хто він

Марлон Гомес. Фото з відккритих джерел

Марлон Гомес переходить в донецький “Шахтар”. Here we go. Угода укладена з Васко да Гамою за фіксовану плату в розмірі 12 мільйонів євро. Також в трансфері передбачені бонуси в додаткових 4 мільйони євро. Документи вже підписуються. Угоду здійснило агентство Піні Захаві Gol International і Antenor Junior, – написав Фабріціо Романо в соцмережі X.

20-річний Марлон Гомес провів у 2023 році за “Васко да Гама” 23 матчі в яких віддав одну результативну передачу. 

Більше спортивних новин

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи. 

Читайте також, що вчора у другому півфіналі Australian Open зустрічалися Даяна Ястремська та Чжен Цінь Вень. Попри непоганий старт українки, перемогу у двох сетах та путівку до фіналу здобула представниця Китаю.

Раніше “Коментарі” писали, що колишній чемпіон UFC у важкій вазі Френсіс Нганну проведе свій другий бій в професіональному боксі проти Ентоні Джошуа. Британець на своїй сторінці в Instagram відреагував на анонс та схоже назвав дату поєдинку.

Нагадаємо, що англійське видання FourFourTwo склало свій рейтинг найкращих гравців італійської Серії А у 2000-х роках. Лідером цього рейтингу виявився володар “Золотого м’яча-2004” у складі Мілана, а також легенда українського футболу Андрій Шевченко.

Вчора, під час XXVI Конгресу Української асоціації футболу було обрано нового президента УАФ. Ним став легенда українського футболу та володар “Золотого м’яча-2004” Андрій Шевченко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини