Головна Новини Спорт футбол «Шахтар» всуху розбив «Динамо» на НСК Олімпійський
commentss НОВИНИ Всі новини

«Шахтар» всуху розбив «Динамо» на НСК Олімпійський

Шахтар став володарем Суперкубку України

23 вересня 2021, 08:42
Поділіться публікацією:

Донецький "Шахтар" у матчі за Суперкубок України з рахунком 3:0 не залишив підопічним Мірчі Луческу жодного шансу підняти над головою престижний трофей. У середу 22 вересня на НСК "Олімпійський" київське "Динамо" не зуміло відповісти навіть голом престижу. Про це інформує видання "Коментарі", посилаючись на спортивний портал "Sport.ua".

«Шахтар» всуху розбив «Динамо» на НСК Олімпійський

Шахтар Фото: УАФ

Найцікавіше, що до 30-ї хвилини поєдинку не було зрозуміло, що "Шахтар" відправить в сітку "динамівців" три сухих голи. Гра була динамічна і приблизно рівна. Команди обмінювалися моментами. Хоча, правди заради варто зазначити, що перший гострий момент біля воріт "Динамо" виник вже на початку матчу, коли воротар киян Денис Бойко ледь сам не привіз гол у власні ворота, але швидкості не вистачило Алану Патріку. Тому не вдалося проштовхнути м'яч за лінію воріт.

На 30-й хвилині старання гірників увінчалися голом. Траоре головою переправив м'яч спочатку в штангу, а вже від штанги у ворота "Динамо". Таким чином рахунок на табло став 1:0 на користь "Шахтаря". На 54-й хвилині донеччани подвоїли результат, забивши другий гол. Знову відзначився Траоре.

На 61-й хвилині "Шахтар" забив третій переможний гол. Алан Патрік з лінії штрафного пробив у верхній кут воріт "Динамо". Потрібно сказати, що після третього пропущеного голу у киян опустилися руки, тому що команда Мірчі Луческу практично не створила небезпечних моментів біля штрафної гірників.

Читайте також на порталі "Коментарі" — без прозорого суддівства і системи VAR "Динамо" не бачити домашньої перемоги.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Адександр

23 вересня 2021, 08:54

один вопрос - как мог Шахтер играть в матче за Суперкубок, если команда не была ни чемпионом Украины и не была одним из финалистом за Кубок Украины ???


Новини