Головна Новини Спорт футбол Без прозорого суддівства і системи VAR «Динамо» не бачити домашньої перемоги: огляд оцінок матчу з «Олександрією»
commentss НОВИНИ Всі новини

Без прозорого суддівства і системи VAR «Динамо» не бачити домашньої перемоги: огляд оцінок матчу з «Олександрією»

Динамо здобуло невпевнену перемогу проти Олександрії

20 вересня 2021, 16:35
Поділіться публікацією:

У матчі 8 туру УПЛ суддя за допомогою системи VAR призначив пенальті у ворота "Олександрії" на 97-й хвилині матчу. Гол, забитий таким чином приніс столичній команді три очки, але не порадував уболівальників. У коментарях до оглядам матчу, українці критикують "Динамо" за погану якість гри і подвійні стандарти. Адже, якщо пенальті на 97 хвилині призначили б в їх ворота, то Суркіси вже вимагали б лінчування арбітра. Видання "Коментарі" зібрало оцінки матчу з боку уболівальників.

Без прозорого суддівства і системи VAR «Динамо» не бачити домашньої перемоги: огляд оцінок матчу з «Олександрією»

Динамо - Олександрія Фото: сайт Динамо

І так, з тим, що пенальті був призначений правильно вже згодні абсолютна більшість.

Без прозорого суддівства і системи VAR «Динамо» не бачити домашньої перемоги: огляд оцінок матчу з «Олександрією» - фото 2

"Пенальті чистий. Питання до гри, але не до перемоги і її чистоті. Все кристально чисто по суддівству ", — пише Серж.

При цьому фанати відзначають, що помітити і призначити цей пенальті допоміг виключно ВАР. А ось поведінка деяких гравців залишила за собою питання.

Без прозорого суддівства і системи VAR «Динамо» не бачити домашньої перемоги: огляд оцінок матчу з «Олександрією» - фото 3

"Так, пенальті звичайно був, але і дивну поведінку Рибалки теж було", — зазначає cucumber.

"Соромно повинно бути киянам за таку "перемогу", — вважає Антітроль.

"Фу, Динамо, грати потрібно було, а не випрошувати пенальті і радіти, що забили. ФК "Олександрія" молодці, красені! Пишаюся", — написала Алла Прохорова.

"На місці тренера і гравців "Олександрії" потрібно було просто покинути поле в знак протесту", — радить Kievkrot.

"Для того, щоб зрозуміти, наскільки адекватний був пенальті, уявіть собі таку ж ситуацію біля воріт "Динамо" на 90+5 хвилині. Дав би арбітр пенальті в ворота "Динамо"? ", — задається питанням Віталік Медвідь, натякаючи на те, що перемогу киянам в цьому матчі принесла виключно чесність арбітрів Лучано Лучі.

Без прозорого суддівства і системи VAR «Динамо» не бачити домашньої перемоги: огляд оцінок матчу з «Олександрією» - фото 4

Без прозорого суддівства і системи VAR «Динамо» не бачити домашньої перемоги: огляд оцінок матчу з «Олександрією» - фото 5

Реакція фанатів, звичайно, завжди емоційна. Але непідкупність ВАР в цій історії очевидна, як і заслуга УАФ, Лучі і Павелко в тому, що арбітри сьогодні судять за регламентом. Інакше "Динамо" своїх трьох очок не бачити, "як вух без дзеркала", — констатують в мережі.

Нагадаємо, 18 вересня "Динамо" Київ у рамках поєдинку восьмого туру чемпіонату України приймало на своєму полі "Олександрію" і добилося перемоги. Підопічні Луческу змогли забити лише після реалізованого одинадцятиметрового удару на 97-й хвилині матчу.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Шевченко зібрався працевлаштуватися в США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини