Головна Новини Спорт футбол "Шахтар" вдруге сенсаційно обіграв "Реал Мадрид" в матчі Ліги чемпіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

"Шахтар" вдруге сенсаційно обіграв "Реал Мадрид" в матчі Ліги чемпіонів

Матч завершився перемогою української команди з рахунком 2:0

1 грудня 2020, 22:58
Поділіться публікацією:

На столичному "Олімпійському" сьогодні пройшов матч п'ятого туру групової стадії Ліги чемпіонів, між українським футбольним клубом "Шахтар" та іспанським "Реал Мадрид".

"Шахтар" вдруге сенсаційно обіграв "Реал Мадрид" в матчі Ліги чемпіонів

Перша половина гри між командами пройшла внічию. Зате в другому таймі на 57 хвилині перший гол був забитий у ворота іспанців. Рахунок відкрив представник команди "Шахтаря" Бруно Феррейра Бонфін, відомий як Дентіньо. Він зіграв на випередження у штрафному. Наступний гол у ворота гостей справив Манор Соломон. Кутовий удар з 15 метрів стався і на 82 хвилині матчу.


Раніше "Коментарі" писали про те, що 21 жовтня, в першій грі групового етапу Ліги, що відбулася в Мадриді, донецький "Шахтар", в ослабленому коронавірусом складі, переміг "Реал". Матч завершився перемогою української команди з рахунком 3:2! М'ячі від гостей були забиті Тете і Манором Соломоном. Один м'яч зрізав у свої ж ворота гравець господарів. Гравці "Шахтаря" відкрили рахунок першими на 29-й хвилині матчу. Гол забив Тете. Не минуло й п'яти хвилин, як рахунок гостей подвоїв один з гравців мадридців Варан, забивши гол у свої ж ворота. За дві хвилини до закінчення гри трапився третій гол, знову ж у ворота "Реал Мадрид". Його "автором" став Манор Соломон. Таким чином на перерву команди пішли з рахунком 3: 0.

Також нам стало відомо, що на офіційному сайті ФК Динамо Києва 14 листопада з'явилася новина про те, що Ігор Суркіс організував трансфер хворих коронавірусів футболістів з Німеччини в Україну. "... інфіковані COVID-19, будуть відправлені додому, президент Динамо самостійно організував їх повернення", — було сказано в заяві клубу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини