Головна Новини Спорт футбол “Шахтар” розгромно програв “Барселоні” в Юнацькій лізі УЄФА (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

“Шахтар” розгромно програв “Барселоні” в Юнацькій лізі УЄФА (відео)

"Шахтар" U-19 втратив майже всі шанси на вихід у плей-офф

7 листопада 2023, 18:14
Поділіться публікацією:








Відбувся матч Юнацької ліги УЄФА між командами U-19 “Шахтаря” та “Барселони”. “Гірники” розгромно поступилися своїм іспанським одноліткам. Про це повідомляє пресслужба “Шахтаря”, передають “Коментарі”  

“Шахтар” розгромно програв “Барселоні” в Юнацькій лізі УЄФА (відео)

Матч U-19 Шахтар-Барселона. Фото пресслужба Шахтаря

Команда Олексія Бєліка програла свій третій матч з чотирьох в Юнацькій лізі УЄФА. “Шахтар” мав багато можливостей забити бодай один м’яч, проте сьогодні в молодих “гірників” були проблеми з реалізацією, чого не скажеш про гостей з Барселони. На перерву команди пішли за рахунку 0:1. Гол забив Ніл Кальдеро. 

На 58 хвилині Даніель Родрігес подвоїв перевагу, а через чотири хвилини рахунок став 0:3. Відзначився Альберт Наварро. На 64 хвилині молоді українці зовсім залишилися в меншості, – пряму червону отримав Антон Глущенко. Проте навіть вдесятьох “Шахтар” мав шанси забити, але м’яч не йшов у ворота. В підсумку поразка 0:3. “Гірники” залишаються на третій позиції в групі, але вже втратили майже всі шанси на вихід у плей-офф. “Барселона” перша з максимальною кількістю набраних очок.


Матч дорослих команд

Гра “Барселона” – “Шахтар” відбудеться 7 листопада о 19:45 за київським часом в Гамбурзі на “Фолькспаркштадіоні”. Донецький клуб після трьох зіграних матчів має три залікові бали та займає третю позицію в групі. “Барселона” виграла всі свої три матчі та йде на першій позиції в групі. 

Читайте також, що вже сьогодні стартують перші вісім матчів 4 туру Ліги чемпіонів. Серед найцікавіших це матчі групи F де “Мілан” прийматиме “ПСЖ”, а “Боруссія” зіграє вдома з “Ньюкаслом”. Де та о котрій дивитися ці матчі повідомляють “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини