Головна Новини Спорт футбол “Мілан” – “ПСЖ”, “Боруссія” – “Ньюкасл”: де дивитися матчі Ліги чемпіонів
commentss НОВИНИ Всі новини

“Мілан” – “ПСЖ”, “Боруссія” – “Ньюкасл”: де дивитися матчі Ліги чемпіонів

В “групі смерті” у всіх команд залишаються шанси на вихід до 1/8 Ліги чемпіонів

7 листопада 2023, 16:08
Поділіться публікацією:

Вже сьогодні стартують перші вісім матчів 4 туру Ліги чемпіонів. Серед найцікавіших це матчі групи F де “Мілан” прийматиме “ПСЖ”, а “Боруссія” зіграє вдома з “Ньюкаслом”. Де та о котрій дивитися ці матчі повідомляють “Коментарі”.

“Мілан” – “ПСЖ”, “Боруссія” – “Ньюкасл”: де дивитися матчі Ліги чемпіонів

Мбаппе святкує гол. Фото з відкритих джерел

Де дивитися “Мілан” – “ПСЖ” 

Гру “Мілан” – “ПСЖ” можна буде подивитися на платформі Megogo, в розділі “Спорт” або на каналі “Megogo Футбол 2”, при умові якщо у вас є підписки “Максимальна” або “Спорт”. Початок матчу о 22:00.

“ПСЖ” займає в групі першу позицію після трьох зіграних турів. Команда Луїса Енріке перемогла “Боруссію”, потім поступилася “Ньюкаслу”, а в матчі двотижневої давності вдома переграла “Мілан”.

“Мілан” знаходиться на останній сходинці в квартеті F. “Россонері” окрім поразки парижанам зіграли в нульові нічиї з “Боруссією” та “Ньюкаслом. 

“Боруссія” – “Ньюкасл”

Матч “Боруссія” – “Ньюкасл” також можна буде подивитися о 19:45 на платформі Megogo, в розділі “Спорт” або на каналі “Megogo Футбол 2”, при умові якщо у вас є підписки “Максимальна” або “Спорт”.

“Шмелі” та “сороки” ділять між собою друге та третє місце в квартеті. Кожна з команд по одному разу перемогла, програла та зіграла в нічию. В матчі два тижні тому “Боруссія” здобула виїзну перемогу над “Ньюкаслом” з рахунком 1:0.

Читайте також, що 20 листопада збірна України проведе вирішальний матч відбору на Євро-2024. Хоча раніше про це не було відомо, але 16 листопада команда Сергія Реброва зіграє ще один матч. 

Читайте також, що вже завтра донецький “Шахтар” проведе свій четвертий матч в рамках групового етапу Ліги Чемпіонів проти Барселони. Українські глядачі матимуть змогу подивитися цей матч на двох платформах, передають “Коментарі”.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини