Головна Новини Спорт футбол “Шахтар” продовжив контракт з бразильцем, який не грав за клуб з початку війни
commentss НОВИНИ Всі новини

“Шахтар” продовжив контракт з бразильцем, який не грав за клуб з початку війни

Бразилець приєднався до “Шахтаря” у 2021 році з “Бенфіки”

7 лютого 2024, 11:20
Поділіться публікацією:

Футбольний клуб "Шахтар" оголосив про продовження контракту із бразильським півзахисником Педріньйо. Нова угода передбачає співпрацю протягом 5 років, до 30 червня 2029 року.

“Шахтар” продовжив контракт з бразильцем, який не грав за клуб з початку війни

Педріньйо в матчі УПЛ. Фото з відкритих джерел

Педріньйо приєднався до "Шахтаря" влітку 2021 року, перейшовши з португальської "Бенфіки". Протягом сезону 2021/22 він, провів 19 матчів і забив 4 голи за "гірників". Також футболіст виграв Суперкубок України разом із командою. З початком повномасштабного вторгнення РФ в Україну, він на правах оренди, три сезони виступав за "Атлетіко Мінейро", де зіграв 43 матчами протягом трьох сезонів. Педріньйо приєднається до тренувального процесу команди в липні 2024 року.

Більше спортивних новин

Читайте також, що відбулася пресконференція між ексчемпіоном світу у трьох вагових категоріях Василем Ломаченком та колишнім абсолютним чемпіоном Джорджом Камбососом. Під час якої було офіційно оголошено про поєдинок між боксерами. Австралієць повідомив як буде готуватися до поєдинку з українцем.

Нагадаємо, що донецький “Шахтар” продовжив контракт із півзахисником команди Георгієм Судаковим. Він є вихованцем академії клубу та одним із ключових хавбеків команди.

Також зазначимо, що форвард збірної України та іспанської “Жирони” Артем Довбик увійшов до топ–5 нападників з найменшою кількістю витрачених хвилин на гол у найкращих лігах Європи. 

У другому півфіналі Australian Open зустрічалися Даяна Ястремська та Чжен Цінь Вень. Попри непоганий старт українки, перемогу у двох сетах та путівку до фіналу здобула представниця Китаю.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини