Головна Новини Спорт футбол “Шахтар” – “Полісся”: де та коли дивитися битву лідерів УПЛ
commentss НОВИНИ Всі новини

“Шахтар” – “Полісся”: де та коли дивитися битву лідерів УПЛ

“Шахтар” в останньому матчі УПЛ поступився “Дніпру-1”

24 листопада 2023, 14:32
Поділіться публікацією:








Сьогодні в українській Прем’єр-лізі відбудеться матч команд, які претендують на чемпіонство в поточному сезоні. “Шахтар” прийматиме новачка УПЛ “Полісся”. Де та коли дивитися цей матч читайте в матеріалі “Коментарів”.

“Шахтар” – “Полісся”: де та коли дивитися битву лідерів УПЛ

Шахтар перед матчем з Дніпром-1. Фото пресслужба Шахтаря

Де дивитися матч 

Матч “Шахтар” – “Полісся” можна буде подивитися на платформах Megogo, Київстар ТБ, Setanta Sports, Volia TV, Omega TV, Sweet.tv та Vodafone TV. Початок  о 19:00.

Перед матчем

Центральний матч туру в УПЛ “Шахтар” – “Полісся”  відбудеться на “Арені Львів”. “Гірники” знаходяться на 4 позиції в чемпіонаті, але мають два матчі в запасі. В останньому матчі донецький клуб програв “Дніпру-1” з рахунком 1:3.


“Полісся” ж розташовується на другій сходинці в турнірній таблиці. В останніх семи матчах УПЛ команда не зазнала жодної поразки здобувши 5 перемог та 2 рази зігравши внічию. Останній матч “Полісся” проводило проти “Металіста 1925” де перемогло 2:1.

Читайте також, що завершився судовий процес, що тривав квітня 2021 року, із звинуваченням Кетрін Майорги проти легенди футболу Кріштіану Роналду в зґвалтуванні. Суд прийняв рішення на користь португальця.

Нагадаємо, що портал Transfermarkt випустив топ найменших стадіонів клубів Європи, які грають у вищих дивізіонах своїх країн. Серед цього рейтингу опинилася і домашня арена клубу української Прем’єр-ліги, передають “Коментарі”.

Також зазначимо, що "Реал Мадрид” готується до змін на тренерському містку в наступному сезоні. Президент клубу, Флорентіно Перес, визначив новий курс, і однією з його ключових фігур може стати італійський фахівець Роберто Де Дзербі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини