Головна Новини Спорт футбол "Шахтар" - "Боруссія": о котрій матч і де дивитися
commentss НОВИНИ Всі новини

"Шахтар" - "Боруссія": о котрій матч і де дивитися

У третьому турі Ліги чемпіонів "гірники" проведуть матч у Києві

3 листопада 2020, 17:24 comments1224
Поділіться публікацією:

У вівторок донецький "Шахтар" проведе матч 3-го туру групового етапу Ліги чемпіонів. До Києва, де донеччани проводять всі свої домашні матчі, завітала "Боруссія" з Менхенгладбаха. "Коментарі" розповідають про передматчеві розклади і варіантах перегляду зустрічі.

"Шахтар" - "Боруссія": о котрій матч і де дивитися

Гра розпочнеться о 19.55 на національному спортивному комплексі "Олімпійський". Подивитися зустріч в прямому ефірі можна на телеканалі "Футбол 1" і стрімінговой платформі Megogo.

До звітного матчу "гірники" підходять в статусі лідера групи, маючи в своєму активі чотири очки за перемогу над "Реалом" (3: 2) і нічию з "Інтером" (0: 0). У суперника — два бали, набрані з "Реалом" (2: 2) і "Інтером" (2: 2).

Як раніше повідомляли "Коментарі", "Шахтар" розгромив "Маріуполь" і вийшов на друге місце в УПЛ.

"Гірники" досить швидко взялися за справу, і забили перший м'яч вже на 27-й хвилині. Маріупольці невдало зіграли під час кутового, і Тищенко зіграв рукою у власному штрафному. Тайсон впевнено реалізував пенальті, пробивши в лівий від себе кут воріт. Ще до перерви господарі збільшили різницю в рахунку. Дебютний м'яч за основу ударом з-за меж штрафного забив Георгій Судаков.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини