Головна Новини Спорт футбол "Севілья" - переможець Ліги Європи
commentss НОВИНИ Всі новини

"Севілья" - переможець Ліги Європи

У фіналі "Севілья" обіграла "Інтер"

21 серпня 2020, 23:53 comments1223
Поділіться публікацією:

У фіналі Ліги Європи іспанська "Севілья" здобула вольову перемогу над італійським "Інтером" (3:2) і стала переможцем турніру.

"Севілья" - переможець Ліги Європи

Уже на стартових хвилинах "Інтер" отримав право на пенальті через фолу Дієго Карлоса на Ромелу Лукаку. Сам же бельгієць виконав удар в лівий кут і вивів італійців вперед. Вже на 12-й хвилині "Севілья" зрівняла рахунок. Хесус Навас подав на лінію воротарського, а там Люк де Йонг в падінні головою зумів проштовхнути м'яч у сітку повз Хандановича. Другий м'яч голландця вийшов схожим. Знову подача з флангу (в цей раз від Банегі), і де Йонг в стрибку перевісел всю оборону і підправив м'яч у сітку над Ханданович.

До перерви "Інтер" зумів зрівняти рахунок. Годін залишився в чужій штрафній після кутового і майстерно переправив м'яч під поперечину ударом головою з восьми метрів. Розв'язка ж настала за 15 хвилин до кінця. Під час чергового кутового біля воріт "Інтера" Дієго Карлос спробував пробити в падінні через себе, м'яч полетів у напрямку воріт, де Лукаку і підправив в свої — 3:2. На останніх хвилинах міланці намагалися зрівняти цифри на табло, але спроби були марні.

"Севілья" стала шестиразовим переможцем Кубка УЄФА / Ліги Європи, що є абсолютним рекордом турніру.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що донецький "Шахтар" і київське "Динамо" з перемог стартували в новому сезоні УПЛ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини