Головна Новини Спорт футбол Київське "Динамо" і "Шахтар" стартували з перемог в чемпіонаті України
commentss НОВИНИ Всі новини

Київське "Динамо" і "Шахтар" стартували з перемог в чемпіонаті України

Фаворити турніру домоглися впевнених перемог

21 серпня 2020, 20:54
Поділіться публікацією:

21 серпня розпочався новий футбольний сезон в Україні. Фаворити турніру — київське "Динамо" і донецький "Шахтар" добилися впевнених перемог.

Київське "Динамо" і "Шахтар" стартували з перемог в чемпіонаті України

Відкривали ігровий день кияни. На стадіоні "Динамо ім. Валерія Лобановського" підопічні Мірчі Луческу розгромили донецький "Олімпік" — 4:1. Поклав початок розгрому Віталій Буяльський, який класно відгукнувся на подачу з лівого флангу. Вже на 16-й хвилині Завійський, намагаючись перехопити подачу зліва, зрізав м'яч у власні ворота. До перерви донеччани один м'яч відіграли. Політило прорвався по правому краю штрафного і спокійно переграв Бущана.

У другому таймі кияни тільки зміцнили свою перевагу. Спочатку Супряга виявився один перед воротами і з кількох метрів не мав права схибити, а підвів підсумок Віктор Циганков, який з близької відстані не залишив шансів Кичаку. Як підсумок, 4:1, в першому матчі під керівництвом Луческу "Динамо" перемагає.

Потім перемогу здобув чинний чемпіон країни і колишній клуб Луческу — "Шахтар", який переміг ковалівський "Колос" — 3:1.

Донеччани дуже довго не могли забити "Колосу", причому спочатку Тайсон, а потім Марлос не реалізували пенальті. Третій пенальті у другому таймі "гірники" все ж забили, відзначився Алан Патрік. Трохи пізніше бразильський півзахисник оформив оформив дубль, а третій м'яч у сітку "Колоса" відправив Тете. Єдина втіха для гостей — м'яч престижу Даніса Костишина, сина головного тренера Руслана Костишина.

Як раніше повідомляли "Коментарі", "Інтер" розгромив "Шахтар" в півфіналі Ліги Європи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини