Головна Новини Спорт футбол Сергій Ребров достроково привів команду до перемоги в чемпіонаті ОАЕ
commentss НОВИНИ Всі новини

Сергій Ребров достроково привів команду до перемоги в чемпіонаті ОАЕ

Команда «Аль-Айн» з розгромним рахунком - 5:0 виграла у «Аль-Джазіри».

12 травня 2022, 20:10
Поділіться публікацією:

Сергій Ребров достроково привів "Аль-Айн" до перемоги в чемпіонаті Об'єднаних Арабських Еміратів за три тури до його закінчення. Про це повідомляють в  Міністерстві молоді та спорту України.

 Сергій Ребров достроково привів команду до перемоги в чемпіонаті ОАЕ

Сергій Ребров достроково привів команду до перемоги (фото з відкритих джерел)

"У 23-му турі чемпіонату ОАЕ "Аль-Айн" з розгромним рахунком — 5:0 виграв у "Аль-Джазіри". Це найбільша перемога команди під керівництвом українського тренера. Нагадаємо, на початку травня команда Сергія Реброва стала переможцем Кубка ліги ОАЕ. Вже традиційно Ребров відсвяткував чемпіонський титул з українським прапором. Разом зі своїми підопічними тренер сфотографувався з синьо жовтим стягом. Для Сергія Реброва це шостий чемпіонський титул у кар'єрі як тренера. Три перемоги українець здобув з угорським "Ференцварошем" та двічі ставав чемпіоном з київським "Динамо"", йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Ребров розповів, чи очолить збірну України з футболуВідомий український тренер та в минулому футболіст Сергій Ребров  прокоментував ситуацію про те чи погодиться він стати головним тренером національної збірної України з футболу. За словами легенди українського футболу, він би з радістю очолив національну збірну рідної країни.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Сергій Ребров відреагував на поразку збірної УкраїниВідомий український тренер Сергій Ребров поділився своєю думкою про поразку України в матчі 1/4 фіналу Євро-2020 проти Англії. Тренер зазначив, що англійська команда на Чемпіонаті Європи не пропустила у свої ворота жодного гола. Він заявив, що Англія та Італія — головні претенденти на перемогу. Крім того, він відреагував на змазаний дебют матчу для української збірної.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини