Головна Новини Спорт футбол Ребров розповів, чи очолить збірну України з футболу
commentss НОВИНИ Всі новини

Ребров розповів, чи очолить збірну України з футболу

Сергій Ребров заявив, що сьогодні у нього є контракт у своєму клубі

12 серпня 2021, 21:42
Поділіться публікацією:

Відомий український тренер та в минулому футболіст Сергій Ребров  прокоментував ситуацію про те чи погодиться він стати головним тренером національної збірної України з футболу. Інформує про це сайт клубу"Аль-Айн", який  відомий українець  тренує тепер.

Ребров  розповів, чи очолить збірну України з футболу

Сергій Ребров (фото з відкритих джерел)

За словами легенди українського футболу, він би з радістю очолив національну збірну рідної країни.

"Але зараз я тут, і я виконую свій контракт. У разі, якщо клуб вирішить, що я повинен піти, я безсумнівно прийму пропозицію від національної збірної України", — підсумував видатний футболіст.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про  великі кадрові перестановки в УАФ: відомо, хто очолить збірну України з футболу.

Мирон Маркевич, який є головою комітету збірних УАФ, повідомив, що новим головним тренером національної збірної з футболу стане Сергій Ребров. Легендарний український футболіст і тренер очолить команду після того, як її покинув Андрій Шевченко. Про це Мирон Маркевич розповів Meta-ratings.com.ua.
Але сам Мирон Маркевич звільняється з Української асоціації футболу (УАФ). Футбольний чиновник заявив, що чесно п'ять років служив українському футболу в УАФ, але тепер хоче попрацювати тренером. Крім того, Маркевич повідомив, що після Євро-2020 у нього була думка, що він ще не сказав свого останнього слова як футбольний тренер. Тому він для себе вирішив, що треба покінчити з роботою функціонера.
 Український журналіст Ігор Бурбас з приводу таких кадрових перестановок в УАФ написав у своєму Twitter, що Маркевич заявив, що йому ніхто не пропонував очолити українську команду. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини