Головна Новини Спорт футбол Що собою представляють суперники збірної України з Ліги націй: Шотландія, Ірландія та Вірменія
commentss НОВИНИ Всі новини

Що собою представляють суперники збірної України з Ліги націй: Шотландія, Ірландія та Вірменія

Зі всієї компанії, "синьо-жовті" вперше зіграють проти збірної Ірландії

21 грудня 2021, 22:00
Поділіться публікацією:

У четвер, 16 грудня, збірна України на чолі з Олександром Петраковим дізналася, хто стане її суперником у новому сезоні Ліги націй. Разом із нею у групі 1 у Лізі В гратимуть збірні Шотландії, Ірландії та Вірменії. Як повідомляє prsport.net, у кожного із суперників збірної України у сезоні 2022/2023 у Лізі націй є свої сильні та слабкі сторони.

Що собою представляють суперники збірної України з Ліги націй: Шотландія, Ірландія та Вірменія

Ліга націй - фото з відкритих джерел

Шотландія

На думку експертів, це саме той суперник, який може збірній України сплутати шанси і головний конкурент "синьо-жовтих" у цьому турнірі. Британці дуже організовані, і зараз вона переживає один із найкращих періодів. Вперше вони мають реальний шанс потрапити на чемпіонат світу, і ця збірна гратиме також проти України.

Сильні сторони

У складі шотландської збірної є низка дуже сильних футболістів, які грають в АПЛ. Мова про Енді Робертсона з "Ліверпуля" (головна зірка збірної), Скотта Мактоміні з "МЮ", Кірана Терна з "Арсеналу", Джона Макгінна з "Астон Вілли" і Че Адамса з "Саутгемптона".

Слабкі сторони

Але не всі футболісти збірної Шотландії настільки добрі. Наприклад, у ній просідають атакуючі позиції, центр оборони та правий фланг. Тому гра цієї збірної завжди далека від стабільності. До інших проблем можна віднести труднощі з креативом у грі – часто шотландці передбачувані для суперника.

Ірландія

Зі збірною Ірландії Україна ніколи не грала – ні офіційні, ні товариські матчі. Сильні сторони

Сильною стороною цієї збірної можна вважати лише наявність у її складі великої кількості молоді, але водночас її нестачу. Фундаментом команди є трійка захисників Коулмен-Даффі-Іган.

Слабкі сторони

Ірландія має велику проблему з кадровим потенціалом. З усіх її гравців тільки 2 грають в АПЛ, решта не може похвалитися такими досягненнями.

Вірменія

Зі всіх суперників, які дісталися збірній України, саме Вірменія найбільше може здивувати на полі.

Головна надія збірної – це її тренер, досвідчений фахівець Хоакін Капаррос, який провів більшу частину своєї кар'єри у Прімері.

Слабкі сторони

У команди є труднощі у грі, оскільки збірна досі не змогла стати міцним та згуртованим колективом. Тому вірмени програли кваліфікацію на ЧС-2022, хоча у їхньому складі і Мхітарян, і Адамян із "Хоффенхайму", і Селараян із МЛС.

Головною зіркою цієї збірної є 33-річний Генріх Мхітарян. І він своєю грою виправдовує це звання, у кожному матчі викладаючись на поле на усі 100%.

Але українська збірна має позитивну динаміку зустрічей з вірменами, що не може не радувати – Україна 5 разів вигравала і 3 рази грала в нічию.

Раніше інформаційний портал "Коментарі" повідомляв про те, що у матчі 1/32 фіналу Кубка Франції сталося нещастя: поєдинок між командами було зупинено.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини