Головна Новини Спорт футбол Що Роналду дістав із трусів і з'їв прямо під час матчу ЧС проти Гани (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Що Роналду дістав із трусів і з'їв прямо під час матчу ЧС проти Гани (ВІДЕО)

Португальський футболіст своїм вчинком здивував мільйони людей по всьому світу та кожен почав гадати, що ж дістав із трусів спортсмен.

25 листопада 2022, 20:15 comments1697
Поділіться публікацією:








Капітан збірної Португалії Кріштіану Роналду на Чемпіонаті світу з футболу 2022, що зараз проходить у Катарі, зміг здивувати всіх своїм незвичайним вчинком.

Що Роналду дістав із трусів і з'їв прямо під час матчу ЧС проти Гани (ВІДЕО)

Кріштіану Роналду / Фото з відкритих джерел

У четвер, 24 листопада, відбувся стартовий матч групи "H" між збірною Португалії та збірною Гани. Португальці виграли з рахунком 3:2, а Кріштіану Роналду став героєм вечора успішно реалізувавши пенальті.

Забив чіткий і красивий гол португалець на 65-й хвилині гри, при цьому встановивши рекорд і ставши першим гравцем в історії світового футболу, якому вдалося забити гол на п'яти чемпіонатах світу.

Однак у п'ятницю, 25 листопада, усі світові ЗМІ облетіли відеозаписи та скріншоти епізоду, який був знятий операторами під час матчу та чимало здивував публіку по всьому світу.

Що Роналду дістав із трусів і з'їв прямо під час матчу ЧС проти Гани (ВІДЕО) - фото 2

Так, Кріштіану Роналду, під час того, як він перебував у штрафному майданчику супротивника і не вів активних ігрових дій, поліз до себе в труси і після кількох секунд "пошуків" дістав щось звідти і з'їв на ходу. Цей епізод породив купу припущень і став приводом для шквалу саркастичних жартів.

Як виявилося, зірковий футболіст просто схиблений на правильному харчуванні і в нього в шортах є потаємна "кишенька". У ній футболіст "зберігає" енергетичні добавки-батончики, які дозволені FIFA. При необхідності такий батончик можна розжувати на ходу та використати як швидкий перекус

Раніше "Коментарі" писали про те , що Кріштіану Роналду першим у світі набрав рекордну кількість підписників у Instagram . Варто зазначити, що Кріштіану Роналду не звикати до таких значних перемог. У спорті він досяг неймовірних висот і став володарем таких звань, як Найкращий бомбардир в історії футболу, найрезультативніший футболіст на рівні збірних, а також іспанського клубу "Реал Мадрид". Крім цього саме він вважається одним із найкращих футболістів усіх часів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини