Головна Новини Спорт футбол Що колишній тренер "Інтера" думає про фінал Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Що колишній тренер "Інтера" думає про фінал Євро-2020

На думку Конте, Італія має великі шанси, щоб стати новим чемпіоном Європи

9 липня 2021, 09:02 comments1116
Поділіться публікацією:

На думку відомого італійського тренера Антоні Конте, збірна Італії з гідністю вийшла в фінал Євро-2020, тому що виявилася більш цілісною командою ніж всі їхні суперники. Про це повідомляє Gezzetto Dello Sport.

Що колишній тренер "Інтера" думає про фінал Євро-2020

Антоніо Конте - фото з відкритих джерел

Наставник вважає, що Італія здатна справлятися з різними ігровими ситуаціями, як у володінні, так і у фазі відсутності м'яча. Також збірна не тільки намагається зберегти свою ідею, індивідуальність і стиль, але і вміє адаптуватися до фізичних, технічних або тактичних якостей суперників, щоб знайти кращий спосіб отримати максимальний результат.

"Велика заслуга Манчіні в тому, що він дав команді стільки знань, що гравці показують високоякісний футбол. Матч можна виграти або програти навіть за епізодами, але ті, хто вивчає футбол, знають, скільки роботи стоїть за тим, щоб довга серія позитивних результатів тривала вже понад три роки. Вихід в цей європейський фінал має глибоке коріння. З іншого боку, наш футбол завжди складався з навчання й знань. Наша історія говорить про це", — сказав Конте.

Що стосується фіналу, то Антоніо Конте вважає, що Англія буде більш загрозливим суперником ніж Іспанія майже у всіх аспектах.

"На відміну від Іспанії, яка мала тенденцію просто возити м'яч, англійці завжди цілять обіграти вас сам на сам. Дриблінг, зрізання і нахлести — ось їх головна зброя. У середині поля в них є два дуже сильних півзахисника, такі як Райс і Філліпс. Ці гравці забезпечують баланс часто шукаючи найлегший пас, щоб зіграти напевно", — додав тренер.

Але всупереч безлічі плюсів збірна Англії куди більш вразлива, ніж здається.

"Англія чекала цього матчу все життя. Вони ніколи не вигравали чемпіонати Європи, і їх єдиний тріумф на чемпіонаті світу припадає на 1966 рік. Допомога" Уемблі "може бути величезним поштовхом, але також і гальмом, тому що гравці можуть відчувати тиск. Коли вони пропустили від Данії, то продемонстрували деякі емоційні труднощі. У нас буде менше підтримки на трибунах, але більше досвіду, ніж у них на полі. Ми знаємо, що значить грати в фіналі. І ми також знаємо, як їх виграють", — говорить Антоніо Конте.

Нагадаємо, що Італія вибила Іспанію в серії післяматчевих пенальті. Підопічні Манчіні першими вийшли вперед завдяки голу Федеріко К'єза. Але вже за 10 хвилин до кінця матчу рахунок зрівняв Альваро Мората. За пенальті виграла Італія, не забивши лише одного м'яча з п'яти, Іспанія ж реалізувала тільки два удари. Таким чином італійська збірна стала першим фіналістом Євро-2020.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини