Головна Новини Спорт футбол Що Кайл Уокер очікує від фіналу Євро-2020
commentss НОВИНИ Всі новини

Що Кайл Уокер очікує від фіналу Євро-2020

На думку футболіста, англійцям залишилось "вибити останні двері", щоб вписати себе в історію

8 липня 2021, 15:07
Поділіться публікацією:

Гравець збірної Англії та "Манчестер Сіті" Кайл Уокер заявив, що його команда докладе усіх зусиль, щоб забезпечити собі славу на Євро-2020 у недільному фіналі проти Італії. Про це повідомляє FourFourTwo.

Що Кайл Уокер очікує від фіналу Євро-2020

Кайл Уокер - фото з відкритих джерел

Збірна "трьох левів" забезпечила собі місце в першому за 55 років фіналі великого турніру завдяки голу Гаррі Кейна у додатковий час. Цього було достатньо, щоб побачити, як Англія вийде в фінал, де вони зустрінуться з Італією, сподіваючись покласти край довгому очікуванню "золота".

"Жоден склад нашої національної команди не робив цього з 1966 року, тому, нарешті, домогтися того, щоб країна стала такою, якою вона заслуговує бути, і зробити це на "Уемблі" — є тут щось особливе. Але також залишаються одні двері, які потрібно вибити, і я можу запевнити вас, що кожен з нас зробить все можливе, щоб вибити ці останні двері", — сказав Кайл Уокер.

Уокер виграв три титули Прем'єр-ліги, Кубок Англії та чотири Кубки Ліги в Манчестер Сіті, але 31-річний футболіст порівняв вихід у недільний фінал зі своїм успіхом у плей-офф чемпіонату з клубом рідного міста "Шеффілд Юнайтед" у 2009 році.

"Мені дуже пощастило отримувати нагороди за всі ці роки. Але тепер це для вашої країни. Я грав тут за "Шеффілд Юнайтед" у фіналі плей-офф. Ймовірно, це був один із кращих моментів у моїй кар'єрі. Сьогоднішній вечір перевершив ці враження або підійшов дуже близько. Не так багато гравців у цій країні грають за Англію, тому одного разу представити свою країну — це фантастика", — додав футболіст.

Також гравець підкреслив, що йому і його товаришам залишився останній крок до того, щоб увійти в історію своєї країни та отримати заслужене визнання.

Нагадаємо, що футбольна спільнота "вибухнула" від призначення дуже спірного пенальті в додатковий час півфінального матчу. Раніше "Коментарі" писали про те, як світ відреагував на скандальне пенальті англійців у півфіналі Євро-2020.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини