Головна Новини Спорт футбол Роналду встановлює новий рекорд: найбільша кількість голів в історії саудівської ліги
commentss НОВИНИ Всі новини

Роналду встановлює новий рекорд: найбільша кількість голів в історії саудівської ліги

Португальський нападник Аль-Насра Кріштіану Роналду став найкращим бомбардиром

28 травня 2024, 13:45
Поділіться публікацією:

Португальський футболіст Кріштіану Роналду став найкращим бомбардиром чемпіонату Саудівської Аравії. Роналду завершив турнір, забивши 35 голів, що стало новим рекордом ліги. Попередній рекорд утримував Абдерразак Хамдаллі, який в сезоні 2018/19 забив 34 голи.

Роналду встановлює новий рекорд: найбільша кількість голів в історії саудівської ліги

Роналду побив рекорд саудівської ліги за голами

Цей сезон чемпіонату Саудівської Аравії вже давно не тримав інтригу щодо переможця. Позиції команд у трійці лідерів були визначені задовго до останнього свистка. Незважаючи на це, фінальний матч мав особливе значення для Роналду і його клубу Аль-Наср, який обіграв колишнього чемпіона Аль-Іттіхад з рахунком 4:2.

Цей виступ не лише увічнив Роналду як майстра голів, а й відзначив його здатність зберігати високу форму, випередивши найближчого конкурента, серба Олександра Мітровіча, на 7 голів. Хоча команда Мітровіча, Аль-Хіляль, і здобула чемпіонський титул, перевершивши Аль-Наср на 14 очок, блиск Роналду в цьому сезоні не затьмарюється.

Обидві команди готуються до фіналу Кубка, що відбудеться 31 травня. У цьому матчі очікується ще одне видовище, де Роналду знову матиме шанс довести свій професіоналізм.

Нагадаємо, що український 26-річний футболіст Артем Довбик – найкращий бомбардир сезону у чемпіонаті Іспанії. В історії іспанського футболу настав знаковий момент завдяки 26-річному українському нападаючому Артему Довбику, який вивів свою команду "Жирона" на новий рівень. У своєму дебютному сезоні в Ла-Лізі Довбик не лише довів свою майстерність, а й виборов престижну нагороду — "трофей Пічічі" для кращого бомбардира чемпіонату

“Коментарі” також писали, що Golden Boy Football Benchmark оновив рейтинг найкращих молодих талантів. До рейтингу потрапили одразу двоє гравців ФК "Рух". Богдан Слюбік посідає у цьому рейтингу 67-е місце, а Євген Пастух — 82-е місце. Обидва гравці "жовто-чорних" є єдиними українцями серед 100 номінантів на престижну нагороду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини